On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

Aquestes són les millors i pitjors sectes de Barcelona

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp346529 onbarcelona abel191209184842

zentauroepp346529 onbarcelona abel191209184842 / MAITE CRUZ

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Els parxisians

Es reuneixen cada dimarts i dijous al Bar Saint Michel, just sota casa meva. De manera solemne i molt inquietant, s’asseuen al voltant d’un tauler i comencen a moure unes estranyes fitxes de colors. Agiten uns gobelets amb força i llancen un dau esperant que surti un número concret. Les vegades que surt, es posen a cridar com bojos. Realment és un ritual que et glaça la sang. Parlen de menjar-se els uns als altres i de comptar 20 o 10, així que, tot i que són molt hermètics, crec que es tracta d’una secta caníbal amb una ideologia marcadament matemàtica.

El ‘running’

Molts comencen per provar. Surten a córrer un dia per les meravelles que els membres d’aquesta secta expliquen. Al principi tot resulta nou i emocionant, però al cap de pocs mesos canvien fins a acabar irreconeixibles. Adopten un vestuari exactament igual. Les seves converses giren al voltant dels beneficis del seu Déu el running i qüestionen i jutgen qualsevol que no surti a córrer. És una secta de la qual és molt difícil escapar perquè els que porten més temps estan molt en forma

Els basquenians

Aquesta agrupació es dedica a captar joves despistats i després els obliga a ingerir enormes quantitats de menjar. Les ofrenes consisteixen en menús de cinc i fins a sis plats amb ingents quantitats de xacolí. Els membres d’aquesta secta s’engreixen de seguida perquè els seus cossos no bascos són incapaços de tolerar tantes calories. Per poder formar part de la secta han de passar proves molt exigents com la d’aixecar una pedra de dues tones utilitzant només la mà esquerra o tallar-se els cabells utilitzant una bacina.

Rubén

Sens dubte la pitjor i més mesquina secta és la liderada pel Rubén. Aquest perillós narcisista controla milers de persones a base d’enganys i artificis. S’ha d’anar molt amb compte amb ell perquè cada dia capta nous incauts que es deixen enganyar pels seus cants de sirena. El Rubén és el típic paio que t’entabana d’entrada, que et fa creure que tot és meravellós i quan te’n vols adonar t’ha arruïnat la vida perquè t’ha tret la feina i se n’ha anat de cap de setmana amb la Marisa.

Temes:

Humor