On Catalunya

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Un concert al Poble Sec, meditació a la platja del Bogatell i el Festival Escena Poblenou, entre les propostes més interessants d'aquesta setmana

zentauroepp50294007 abel191011172052

zentauroepp50294007 abel191011172052

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

¿Ets dels que no tenen un euro a les butxaques o dels que no se’n volen gastar tot i que en tinguin? És igual. Ni un ni un altre tenen excusa per no disfrutar d’aquestes activitats gratuïtes a Barcelona que hem seleccionat.

De ritmes tex-mex a balcànics al Poble-sec

De ritmes tex-mex a balcànics al Poble-secGuillem Roma (foto), que flueix sense despentinar-se dels ritmes tex-mex als balcànics, serà aquest divendres, dia 11, a les 20.00 hores, a l’escenari delCC Albareda(Albareda, 22) amb Marta Roma (violoncel) i Guillem Plana (veu i guitarra elèctrica) per interpretar les cançons del seu últim disc, titulat ‘Connexions’.


Circ i dansa contemporània

Circ i dansa contemporàniaLa companyia Du’K’tO oferirà Cafuné, un espectacle de circ i dansa contemporània que destil·la emocions, divendres, dia 11, a les 18.30 hores, alCentre Cívic Clariana(Felip II, 2). El xou forma part de Barcelona Districte Cultural i la Festa Major de Congrés. 


Meditació sota la lluna plena a la platja del Bogatell

Meditació sota la lluna plena a la platja del BogatellLes sessions de meditació sota la lluna plena a la platja del Bogatell (avinguda del Litoral, 62) són molt populars. La pròxima cita és aquest diumenge, dia 13, de 19.30 a 20.30 hores. Organitza l’acte Meditando pel Mundo.


Espectacles variats a Poblenou

Notícies relacionades

Espectacles variats a PoblenouEl 18è Festival Escena Poblenou se celebra de dimecres, dia 16, a diumenge, 20. Els seus espectacles tenen preus democràtics i una bona part de les activitats que els complementen són gratuïtes. El dia 16, l’acció es concentra a la rotonda de la rambla del Poblenou amb el carrer de Ramon Turró a partir de les 18.00 hores, amb videografies i projeccions de curts. A les 22.00 hores se celebrarà el concert de Tuna Passe a Balius Bar (Pujades, 196).


Trobades d’agricultura urbana

Trobades d’agricultura urbanaDel 14 al 20 d’octubre se celebral’Aplec de Agricultura Urbana  de Barcelona. Hi haurà visites guiades a un hort experimental en una terrassa de la Barceloneta (dilluns, dia 14) i un taller per produir les teves pròpies llavors (dijous, dia 17), entre altres activitats. Diumenge, dia 20, tindrà lloc la jornada central, amb tallers de ioga, contacontes i dinar popular inclosos.

Temes:

Gratis