NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Un concert al Poble Sec, meditació a la platja del Bogatell i el Festival Escena Poblenou, entre les propostes més interessants d'aquesta setmana

Eva Melús

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

¿Ets dels que no tenen un euro a les butxaques o dels que no se’n volen gastar tot i que en tinguin? És igual. Ni un ni un altre tenen excusa per no disfrutar d’aquestes activitats gratuïtes a Barcelona que hem seleccionat.

De ritmes tex-mex a balcànics al Poble-sec

Guillem Roma (foto), que flueix sense despentinar-se dels ritmes tex-mex als balcànics, serà aquest divendres, dia 11, a les 20.00 hores, a l’escenari del CC Albareda (Albareda, 22) amb Marta Roma (violoncel) i Guillem Plana (veu i guitarra elèctrica) per interpretar les cançons del seu últim disc, titulat ‘Connexions’.


Circ i dansa contemporània

La companyia Du’K’tO oferirà Cafuné, un espectacle de circ i dansa contemporània que destil·la emocions, divendres, dia 11, a les 18.30 hores, al Centre Cívic Clariana (Felip II, 2). El xou forma part de Barcelona Districte Cultural i la Festa Major de Congrés. 


Meditació sota la lluna plena a la platja del Bogatell

Les sessions de meditació sota la lluna plena a la platja del Bogatell (avinguda del Litoral, 62) són molt populars. La pròxima cita és aquest diumenge, dia 13, de 19.30 a 20.30 hores. Organitza l’acte Meditando pel Mundo.


Espectacles variats a Poblenou

El 18è Festival Escena Poblenou se celebra de dimecres, dia 16, a diumenge, 20. Els seus espectacles tenen preus democràtics i una bona part de les activitats que els complementen són gratuïtes. El dia 16, l’acció es concentra a la rotonda de la rambla del Poblenou amb el carrer de Ramon Turró a partir de les 18.00 hores, amb videografies i projeccions de curts. A les 22.00 hores se celebrarà el concert de Tuna Passe a Balius Bar (Pujades, 196).


Trobades d’agricultura urbana

Les visites guiades a horts al terrat són una de les activiades de l’Aplec de Agricultura Urbana de Barcelona.

Del 14 al 20 d’octubre se celebra l’Aplec de Agricultura Urbana  de Barcelona. Hi haurà visites guiades a un hort experimental en una terrassa de la Barceloneta (dilluns, dia 14) i un taller per produir les teves pròpies llavors (dijous, dia 17), entre altres activitats. Diumenge, dia 20, tindrà lloc la jornada central, amb tallers de ioga, contacontes i dinar popular inclosos.

Temes: Gratis