On Catalunya

en família

4 propostes familiars per disfrutar com animals

Arriba un cap de setmana de vertigen amb Petits Camaleons i la Festa dels Ocells, entre altres activitats

zentauroepp50148550 onbarcelona petits camaleons foto marta pich191004175456

zentauroepp50148550 onbarcelona petits camaleons foto marta pich191004175456 / MARTA PICH

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Entre els possibles plans per a aquest cap de setmana hi ha fer el gos o gaudir com cigales. ¡Gent eixerida, sortiu del cau per gaudir d’aquestes propostes i sereu feliços com anissos! 

1. Petits Camaleons

1. Petits CamaleonsPetits Camaleons de Sant Cugat, de divendres 4, a diumenge 6, és una referència com a festival de música per a públic familiar. Entre els seus concerts més bèsties hi ha Oques Grasses, Buhos, Gertrudis, Doctor Prats, La Pegatina i Joan Dausà. Set escenaris camaleònics perquè donen cabuda a una trentena de propostes. Fins i tot han pensat en els concerts per a nadons. En el concert inaugural, divendres, dia 4, a les 21.00 hores, Els Pets presentaran Som (de 16 a 32 €). L’entrada senzilla per a dissabte i diumenge costa a partir de 15 €. Al Teatre-Auditori de Sant Cugat (avinguda del Pla del Vinyet, 48).

petitscamaleons.com


2. La Festa dels Ocells i altres ocells

2. La Festa dels Ocells i altres ocellsCan Coll (carretera de Cerdanyola a Horta, km. 2), a Collserola, acull la seva Festa dels Ocells diumenge, dia 6, de 10.30 a 14.00 hores. El programa, gratuït, inclou tallers d’identificació d’ocells o de dibuix, racó de contes i ruta pel bosc. El Jardí Botànic organitza un itinerari guiat per un ornitòleg per reconèixer el cant dels ocells diumenge, dia 6. S’ha de reservar a activmuseuciencies@bcn.cat o al 93 256 22 20. Se sortirà a les 10.00 des de la Masia (avinguda dels Muntanyans, s/n), darrere del MNAC. Com cada primer diumenge de mes, l’entrada al Botànic és gratis. 


3. Salvem les vaques

3. Salvem les vaquesEl Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona (Dr. Aiguadé, 88) ofereix activitats familiars dissabte, dia 5, de 9.00 a 15.00 hores: visites guiades per les instal·lacions per a nens de 8 a 12 anys, un videojoc per dissenyar vacunes per salvar les vaques, tallers de màgia, realitat virtual per veure animals que encara no han sortit de l’ou, xerrades científiques... 

prbb.org/es/openday 


4. Les rajades de l’Aquàrium

Notícies relacionades

4. Les rajades de l’AquàriumL’Aquàrium de Barcelona (Moll d’Espanya, s/n) estrena programació. Fins al 15 de desembre, permeten veure com alimenten les rajades, pintar-se la cara com el teu peix preferit o descobrir els animals marins més estranys.

aquariumbcn.com

Temes:

En família