On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

El mirall d'ascensor en què sempre et veus guapo

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp50207645 ana191003131352

zentauroepp50207645 ana191003131352

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Sessió sorpresa cine Phenomena

La iniciativa no està gens malament perquè hi posen bones pel·lícules que normalment no es veuen a la pantalla gran. Però anomenar-lo sessió sorpresa em sembla una mica pretenciós perquè, de seguida que entres a la seva web, ja veus a quina hora és. El fet que aquestes sessions es produeixin sempre al mateix lloc també anul·la considerablement el factor sorpresa. Si els de Phenomena volen sorprendre de veritat els seus clients, haurien d’amagar-se a les seves cases i cridar-los quan arribin, com s’ha fet sempre.

Mirall ascensor edifici Còrsega, 134

El verd d’aquesta setmana se l’emporta aquest mirall de 50 x 90 que es troba a l’ascensor de l’edifici número 134 del carrer de Còrsega. L’ascensor és vell, lent i sorollós, però el mirall és dels millors de Barcelona. És igual si has passat mala nit, si no t’has posat la teva millor roba o si simplement ets realment lleig, en aquest mirall sempre t’hi veuràs guapo. El seu reflex sempre mostra la teva millor versió: pot ser per la il·luminació del lloc, pel seu acabat o simplement perquè és el millor vidre de la ciutat, però cada vegada que t’hi plantis davant et sentiràs més guapo que mai. Això sí, per culpa d’aquest mirall tots els altres s’emportaran el vermell del semàfor.

Bany públic Bailèn amb Mallorca

A aquest servei públic li donem el taronja per ser el color que més s’assembla al marró. Fins i tot el color de la tassa ja s’acosta més al taronja que al blanc. L’olor és incolora però també té alguna cosa en comú amb el taronja, ja que de seguida et transmet un missatge d’advertència. 

Rubén 

Bé, a aquest personatge el vermell se li queda curt. Poques persones més roïnes hi ha a la ciutat de Barcelona. Això de Rubén ja passa de taca d’oli. Valent desferra d’ésser humà. El seu comportament durant l’última setmana no podria haver sigut més deplorable. De veritat que s’ha d’anar molt amb compte amb aquest fatxenda, sens dubte és el pitjor que ha donat aquesta ciutat en tots els seus segles d’història. L’ajuntament hauria de construir una muralla al voltant seu per evitar que s’acosti a la gent. Ets el pitjor, Rubén, i ja anava sent hora que la ciutat se n’assabentés.

Temes:

Humor