On Catalunya

en família

3 idees per als primers dies de vacances escolars

nia-

nia-

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Ja fa olor de vacances. Per a algunes famílies seran reals. D’altres se les hauran d’empescar amb l’ajuda de casals, els avis i la tia enrotllada, però el cos demana dies diferents i no accepta les mateixes rutines de la resta del curs. L’oferta d’oci de la ciutat ho posa fàcil. 

1. Música electrònica  

L’Ameba Parkfest, gran cita de la música electrònica que se celebra aquest dissabte, dia 29, al parc de l’Espanya Industrial, compleix cinc anys. I cinc són les propostes familiars. Punt Multimèdia organitza una Printer Party, on mostrarà el joc que pot donar l’efecte 3D per promoure la solidaritat (d’11.00 a 20.00 hores). A les 13.00 hores, quan comencen els concerts i les actuacions en directe, MTN activarà el seu mur lliure per pintar grafitis (de 17.30 a 19.30 organitzen també un taller de grafitis infantil). Hi haurà més tallers: Pinta’m (13.00), per pintar cares; de música (16.00), i d’estampació de samarretes a càrrec de La Llevo Puesta (de 18.00 a 19.30).


2. Una 'estrella' al Sat 

Notícies relacionades

El SAT Teatre (Neopàtria, 54) ha programat la multipremiada Estrella, de la companyia Marie de Jongh Teatroa, per dimecres, dia 3, i dijous, dia 4 (18.30 hores). Aquesta obra de caires màgics explica la història d’Izar (‘estrella’ en basc), una nena dotada per tocar el piano a qui els seus pares fan treballar intensament. Una altra estrella, una estrella de mar, una criatura amb capacitat sorprenent per regenerar-se, li donarà la fórmula per lluitar contra l’adversitat. La companyia va rebre el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut 2018. 


3. 'Escape room' al Museu Blau 

El Museu de Ciències Naturals (plaça de Leonardo da Vinci, 4-6) ha preparat una programació especial per al juliol. Dimarts, dia 2, i dimecres, dia 3, de 19.00 a 20.30 hores, organitza un ‘escape room’ per a nens de 10 a 14 anys (el grup de quatre costa 16 euros). La seva destresa per resoldre enigmes i treballar en equip serà imprescindible per tornar a obrir el museu l’endemà. -

Temes:

En família