On Catalunya

L'HUMOR D'EL MUNDO TODAY

"Vaig haver de tirar la meva aigua mineral al mar Mediterrani perquè estava massa salat"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

mediterraneo

mediterraneo

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Mar Mediterrani 

"S’han passat amb el punt de sal"

★★

Aprofitant el bon temps, vaig decidir endur-me la parenta i les criatures a Barcelona a passar una setmaneta de vacances. Havia sentit parlar del mar Mediterrani, així que vam anar cap allà a veure què tal. La veritat és que em va decebre moltíssim. Arribes a la sorra i ningú et ve a rebre ni a dir-te on asseure’t. Després, l’aigua, per molt que diguin que està calenta, jo la vaig veure freda. Però sens dubte el pitjor és el punt de sal. Vaig haver de buidar l’ampolla d’aigua dels nens a la vora per poder ficar-m’hi, perquè amb tanta concentració de sal em picaven els ulls.

FEDERICO CASTILLO


Messi 

"Inaccessible"

★★

Llegeixes a la premsa que Messi és el millor que té Barcelona, però després quan vens a la ciutat no l’exposen enlloc. Una setmana sencera em vaig passar a Barcelona mirant de veure Messi, i res. Ni et diuen on és, ni com arribar-hi ni res. És una veritable vergonya. L’últim dia em vaig posar en una cua llarga pensant que Messi seria allà, però no, l’únic que hi havia era la Sagrada Família. DECEPCIÓ majúscula.

ENRIQUE CARTUJA


Mi ano 

"Molt pràctic i molt desapercebut"

★★★★★

El que més m’agrada de Barcelona. Per sort encara és un lloc que poca gent coneix i no rep massa visites. És pràctic i passa molt desapercebut, cosa que s’agraeix. Sempre hi és quan el necessito i mai m’ha donat un problema. El mantinc molt net i la poca gent que l’ha vist només ha tingut bones paraules per a ell. Estic molt contenta i el continuaré reivindicant perquè crec que s’ho mereix. Cinc estrelles.

BEATRIZ CAMUÑAS


Els Encants vells 

"M’hi vaig comprar el Sant Grial per 4,99 €"

★★★★★

Quan diuen que en aquest mercat hi ha de tot és que realment en aquest mercat hi ha de tot. Hi vaig anar buscant una ràdio nova per al cotxe, però tot just entrar-hi un home em va dir que tenia relíquies històriques. De seguida em vaig parar a mirar, i la veritat és que tenia molt bon material. El que més em va impactar va ser el Sant Grial. Em va dir que només n’hi ha un i que milions de persones l’han buscat des de fa segles. Me'l venia per 10 euros, però al final vaig aconseguir regatejar-li fins als 4,99.

ROBERTO CRUZ


Perruqueria Ramón 

"Ell no seguint les meves indicacions"

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Oh, jo rabiosa amb perruqueria Ramón. Jo visita per tallar puntes només però ell em talla els cabells com li ve de gust, sense obeir-me cas. Després ell canvia la meva roba i opera el meu rostre per un de més masculí perquè considerant que jo queda millor. Ell empelta cabell en la meva cara per a jo tenir barba. Jo volia tallar puntes i ell em canvia completament al seu gust. No pensi tornar.

BRANDON WALSH

Temes:

Humor