Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

pantalles fresquetes

Cines d'estiu

La pel·lícula d'animació més antiga del món, el 'Parc Juràssic' de Bayona i 'Wonder' són algunes de les propostes per disfrutar del setè art a l'aire lliure

Eva Melús

Cines d'estiu

3, 2, 1... ¡Acció! Dissabte, dia 22, a les 17.30 hores, CaixaForum (Ferrer i Guàrdia, 6-8) projecta ‘Les aventures del príncep Ahmed’, joia del cinema mut i la pel·lícula d’animació més antiga. Lotte Reiniger va treballar durant tres anys retallant-ne cada figura artesanalment inspirant-se en ‘Les mil i una nits’ i la va estrenar el 1926, deu anys abans de Mickey Mouse. Costa 4 euros (la meitat per als clients de La Caixa). 

La resta de propostes són gratuïtes. Dimecres, dia 26, a les 22.00 hores, s’inauguren les sessions de ‘Cine a la fresca’ a l’arbreda del parc de Joan Miró amb ‘Coco’, Oscar a la millor pel·lícula d’animació del 2018 i preciós homenatge a Mèxic, la família i la creació artística. El Festival Pantalla Barcelona, que regala sessions de cine vinculat a la ciutat fins al 23 de juliol, porta ‘Jurassic World: El regne caigut’, de Juan Antonio Bayona, al Centre Cívic Can Clariana (Felip II, 222), dijous, dia 27, a les 21.30 hores. El dj Riki Undersounds escalfarà l’atmosfera els 40 minuts previs.

A la platja

Aquest dia també comença ‘Cinema lliure a la platja’, que a les 21.00 hores portarà fins a la platja de Sant Sebastià ‘Viaje al cuarto de una madre’, recomanable per a mares amb filles adolescents. El cicle Cinema a la fresca de Cotxeres-Sants (Sants, 79) programa ‘Wonder’, que narra les peripècies d’un nen que neix amb una malformació facial i busca el seu lloc al món (22.00 hores). A la mateixa hora, el Centre Cívic Albareda (Albareda, 22-24) projectarà ‘Sing street’, deliciosa comèdia juvenil ambientada al Dublín dels 80.

Temes: En família