On Catalunya

pantalles fresquetes

Cines d'estiu

La pel·lícula d'animació més antiga del món, el 'Parc Juràssic' de Bayona i 'Wonder' són algunes de les propostes per disfrutar del setè art a l'aire lliure

cine

cine

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

3, 2, 1... ¡Acció! Dissabte, dia 22, a les 17.30 hores, CaixaForum (Ferrer i Guàrdia, 6-8) projecta ‘Les aventures del príncep Ahmed’, joia del cinema mut i la pel·lícula d’animació més antiga. Lotte Reiniger va treballar durant tres anys retallant-ne cada figura artesanalment inspirant-se en ‘Les mil i una nits’ i la va estrenar el 1926, deu anys abans de Mickey Mouse. Costa 4 euros (la meitat per als clients de La Caixa). 

Notícies relacionades

La resta de propostes són gratuïtes. Dimecres, dia 26, a les 22.00 hores, s’inauguren les sessions de ‘Cine a la fresca’ a l’arbreda del parc de Joan Miró amb ‘Coco’, Oscar a la millor pel·lícula d’animació del 2018 i preciós homenatge a Mèxic, la família i la creació artística. El Festival Pantalla Barcelona, que regala sessions de cine vinculat a la ciutat fins al 23 de juliol, porta ‘Jurassic World: El regne caigut’, de Juan Antonio Bayona, al Centre Cívic Can Clariana (Felip II, 222), dijous, dia 27, a les 21.30 hores. El dj Riki Undersounds escalfarà l’atmosfera els 40 minuts previs.

A la platja

Aquest dia també comença ‘Cinema lliure a la platja’, que a les 21.00 hores portarà fins a la platja de Sant Sebastià ‘Viaje al cuarto de una madre’, recomanable per a mares amb filles adolescents. El cicle Cinema a la fresca de Cotxeres-Sants (Sants, 79) programa ‘Wonder’, que narra les peripècies d’un nen que neix amb una malformació facial i busca el seu lloc al món (22.00 hores). A la mateixa hora, el Centre Cívic Albareda (Albareda, 22-24) projectarà ‘Sing street’, deliciosa comèdia juvenil ambientada al Dublín dels 80.

Temes:

En família