On Catalunya

L'HUMOR DEL MUNDO TODAY

"Cinc activitats gratuïtes a Barcelona per a autèntics pobres com tu"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

tenis-mesa

tenis-mesa

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Taula tennis de taula passeig de Sant Joan

"Una estafa: No té ni raquetes, ni pilota, ni rival"

L’altre dia vaig anar al passeig de Sant Joan per jugar al tennis de taula. És cert que no has de pagar per la taula, però quan arribes allà et trobes que no hi ha raquetes, no hi ha pilotes per jugar ni tampoc oponents. Tothom diu que jugar a tennis de taula al carrer és gratis, però és mentida perquè t’has de comprar raquetes, pilotes i amics. Una estafa i una enganyifa. No tornaré a caure.

ANTONIO CARTUJALES


Besar la persona que estimes

 "Cues massa llargues"

★★

El mes passat vaig decidir anar a veure la persona que estimo per passar la tarda besant-la, però la cua donava la volta a la cantonada del carrer de casa seva i al final vaig acabar besant una persona que no estimo en absolut. Tot i que està bé que besar la persona que estimes sigui gratis, penso que cobrar, tot i que fos una quantitat simbòlica, ajudaria a reduir la massificació al seu voltant i faria més accessible l’experiència. Al final el barat pot sortir car.

PATRÍCIA TRUJILLO


Restaurant elBarri

"El millor menjar que he tastat mai"

★★★★★

Sens dubte, la millor activitat gratuïta que es pot fer a Barcelona és anar a sopar a aquest increïble restaurant. Pots demanar tot el que vulguis, que els cambrers t’ho serveixen amb absoluta amabilitat. Els vins estan a un nivell apoteòsic. Els plats són regals per als sentits. Les postres mereixen menció especial; ¡jo en vaig arribar a demanar tres! L’únic que recomano és no atipar-se massa, perquè havent de sortir corrents quan et porten el compte pots patir flat i que t'acabin agafant.

RUBÉN CASTILLEJOS


Vomitar a la festa cervesera del Poble Espanyol

"Pots vomitar durant hores perquè no et cobren res"

★★★★

Durant la meva visita a l’última festa cervesera del Poble Espanyol, vaig consumir tants litres d’alcohol que vaig acabar vomitant durant hores. Tot i que els organitzadors de l’esdeveniment em veien, mai em van demanar un euro per fer-ho. És cert que per ingerir cervesa et cobren, però expulsar-la és totalment gratuït. Gran iniciativa la d’aquest barri. Al final érem més de 20 persones vomitant i jo crec que l’any que ve serem fins i tot més.

BEATRIZ CASAS


Escriure ressenyes a internet

 "Jo no fa una altra cosa"

★★★★

Notícies relacionades

(Traducció Automàtica) Com jo pobra desgraciada, jo es dedica a escriure ressenyes a la xarxa interna d’internet des d’arribada meu a Barcelona. Jo disfruta molt d’aquest activitat gratuite que permet qualificar llocs i també conceptes abstractes. Únic problema és que jo no sap parlar idioma de Català i gent no entén les meves valoracions. Jo sent trist sovint, i sola, per afortunadament això també sigui activitats gratuïtes. Plorar també gratuït. Jo està plorant mentre escriu això. Jo estableixi pena constant i angoixa a pit esquerre.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor