On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la música de Zimmer al Sant Jordi i l'Independent Label Market. El pitjor: la tornada tèbia de Sleeper

fcasals47511427 onbarcelona onoff hans zimmer  c semmel concerts190326125626

fcasals47511427 onbarcelona onoff hans zimmer c semmel concerts190326125626

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Èpica cinematogràfica

Les bandes sonores d'Hans Zimmer sonaran al Sant Jordi aquest divendres, dia 5, en un espectacle que combina assalts orquestrals a peces emblemàtiques amb imatges de les pel·lícules d’on procedeixen. Participa Lisa Gerrard (Dead Can Dance), cantant del 'Now we are free' de 'Gladiator'.


A l'altre costat del mirall

Minotauro publica a Espanya 'Dentro de 'Black mirror'' un ambiciós volum en què el creador Charlie Brooker, la productora Annabel Jones i els seus col·laboradors expliquen com es va elaborar cada entrega. Aquestes històries orals són reveladores, i venen, a més, acompanyades per art conceptual i grans fotos.


Realitats alternatives

Neleonard (foto) és una de les promeses o -què diables-, realitats de l'indie pop convidades al novè cicle Indiscret de la sala Almo2bar (Bruniquer, 59). Actuen dissabte, dia 6, com El Palacio De Linares i Rusos Blancos. Divendres serà el torn de Luces Negras, Perapertú i Kokoschka.


Al bon vinil

Després de la bona acollida d'anteriors edicions, l'Independent Label Market  torna per quart any consecutiu a Barcelona; i en concret, a l'Espai CREC (Blesa, 27). Segells musicals independents d'aquí i de fora es reuneixen per mostrar el millor material als nobles creients del vinil. La cartera tremola.


Parèntesi amb ànima

Notícies relacionades

Amb el lema 'Black music feeling', la nova edició de Palo Alto Market (Pellaires, 30) presentarà dissabte, dia 6, i diumenge, dia 7, una banda sonora plena de soul i funk. Destaca l'artista rock'n'soul Olivier St. Louis (dia 7), company de gires del raper Oddisee, qiue presentarà per primera vegada a Barcelona el seu disc de debut.


OFF

Sleeper, una tornada no tan esperada

Sleeper, grup una mica oblidat de l'era britpop, acaba de publicar el seu primer disc en 21 anys. I ens agradaria poder dir que sona rellevant, però sona a això, a disc de fa 21 anys, i no especialment inspirat pel que fa a composició. No, no sobreviuen tan bé com Suede.