On Catalunya

EN FAMÍLIA

'Operació Aladdin'

L''extriunfita' Nerea Rodríguez (2017) debuta en el paper de Jasmine a l'Onyric Teatre Condal

zentauroepp47511131 nios190326130405

zentauroepp47511131 nios190326130405

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Nerea Rodríguez de nena va ser alumna deL’Espai Escènic, l’escola de teatre deLa Roda. La gairebé adolescent Nerea va fer el salt a la tele com a concursant d’‘Operación Triunfo’ el 2017. Va guanyar Amaia, però ella va rebre ‘la llamada’ dels Javis (Javier Calvo i Javier Ambrossi) per protagonitzar la versió teatral del musical de la temporada i també una oferta per doblar Moxy, la protagonista d’‘Uglydolls: Extraordinariamente feos’, la nova pel·lícula d’animació de Dreamworks, produïda per Robert Rodríguez i que s’estrenarà el 10 de maig.Diumenge, dia 31, tanca un cercle i debuta al Teatre Condal com a Jasmine al musical Aladdin, #thepopMusicalde la mà de La Roda, allà on va començar.

Aladdin, #thepopMusical

Teatre Onyric Condal (Avinguda del Paral·lel, 91)Horaris: Del 31 de març al 22 d’abril, a les 12.00 hores Preu: 18 € (15 € amb la promoció Dia del Teatre)

L’obra, que ja té un recorregut, va aconseguir el premi al millor espectacle familiar en l’edició 2017-2018 delsPremis Teatre Barcelona i també la distinció com a millor musical infantil als premisBroadway World Spain. L’anterior Jasmine, Jana Gómez, que ara triomfa com a Anastasia, va ser nominada com a actriu revelació en els Premis de Teatre Musical del 2016.

Ara és Nerea qui es posa en la pell d’una princesa de la música pop, manipulada pel seu mànager, que no li deixa fer la música que li agrada ni vestir-se com vol. Aladdin (Miguel Ángel Sánchez) entra en acció com el líder de la bandaTop Flash, que ha perdut la guitarra amb la qual podria guanyar un concurs de televisió que bé podria ser ‘Operación Triunfo’ i, així, gravar el seu primer disc i anar de gira. Com és d’esperar, un geni raper proporciona l’empenta màgica necessària perquè tot esforç tingui recompensa.

Notícies relacionades

La Roda ressitua el clàssic conte deLes mil i una nitsen un escenari actual, marcat per la dictadura de les xarxes socials, els ‘influencers’ i el conflicte entre la cultura de l’èxit i la llibertat.La fórmula dels salts en el temps i l’estètica ja va funcionar amb ‘La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50’, un altre conte clàssic que entrava en el món de ‘Grease’ i en el qual Nerea Rodríguez, per cert, també va treballar. Diumenge tornarà a casa amb moltes coses a la maleta.

Xocolata i fotos

El tiquet Vip Xocolatada costa 20 euros i inclou, una hora abans del començament de la funció, una xerrada amb ‘photocall’ amb la mateixa Nerea i amb la resta del repartiment de l’obra, que a més compartiran una xocolata amb el públic.

Temes:

En família