On Catalunya

L'HUMOR DEL MUNDO TODAY

"Aquestes són les millors maneres de morir a Barcelona"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

calavera

calavera

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Estar cobert de flames

"Aaaaaaaaah"

★★

Oh, no, sisplau. Aquesta dona és boja. Quina sensació més desagradable. Si li dono dues estrelles és perquè al principi sí que va ser una cosa agradable, va començar amb una caloreta molt bona, però a mesura que el foc s’ha anat estenent per tot el meu cos s’ha tornat insuportable.

MIGUEL PÉREZ


Caure daltabaix d’un edifici

“Si no mires cap avall està molt bé”

★★★★

No recordo exactament com vaig arribar fins aquí, però el cert és que estic caient de dalt d’un edifici a gran velocitat i és molt emocionant. Com a experiència és aterridora, però alhora molt interessant. El millor és no mirar cap avall i concentrar-se en la gent a l’altre costat de les finestres. No puc assegurar que repeteixi.

JIMENO GONZÁLEZ


Estar sota l’aigua lligat a una roca

“Ideal per a fans dels ‘escape rooms’”

★★★★

Si t’has creuat amb una psicòpata assassina amb ganes de torturar-te i alhora ets tot un fanàtic dels ‘escape rooms’, sens dubte aquesta és la teva experiència. La roca pesa tant que és impossible de moure i només tens dos minuts per intentar deslligar-te la cadena a la qual estàs enganxat. El pitjor és que l’aigua del Mediterrani és molt salada i fa que et piquin els ulls.

ANDREA GÓMEZ


Que et tanquin en una cambra frigorífica

“El millor que et pot passar després d’haver estat cobert de flames”

★★★★★

Aquesta estrangera boja em va ficar aquí després d’haver estat cobert de flames, i la veritat és que ha sigut la millor sensació que he experimentat en la meva vida. No puc assegurar si el benestar que sento en aquest moment es deu al fet d’haver estat cremant fins fa tot just uns minuts o si sempre és així, però l’hi recomano a tothom. Al cap d’una estona fins i tot tornes a desitjar una miqueta de foc, cosa que demostra que sempre volem el que no tenim. Una experiència molt filosòfica i introspectiva.

MIGUEL PÉREZ


Calar foc, empènyer des d’un edifici, tirar al mar i congelar algú

“Molt d’esforç per a poca recompensa”

★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo vaig dir suficient del mal tracte que el ciutat Barcelona m’estant oferint des d’anys que jo arriba aquí i decideixi començar a venjar-me i convertir-me en una assassina serial, però de seguida jo comprova que ser assassina serial requerint molt feina per a molt poc recompensa. Jo no vol continuar amb aquesta activitat i demana perdó a les tres persones a les quals jo assaltant. Ho sent molt, jo m’equivoca, no tornant a passar.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor