On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la música del Barcelona Psych Fest i el millor teatre britànic de la mà del National Theatre Live

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Creativitat digital

Del 6 al 8 d'abril, el Museu del Disseny de Barcelona acull la 17a edició de l'OFFF, festival dedicat a la cultura i el disseny digitals. Entre els convidats destaca Adam J. Kurtz, creatiu i dissenyador gràfic darrere de la saga inspiradora 'Esto no es (solo) un diario'.


Tots els colors

The Cult of Dom Keller, The Vacant Lots, Tess Parks, Pauw o el duo mexicà a descobrir Lo­relle Meets The Obsolete (foto) són alguns dels grups que passaran, divendres i dissabte, pel festival de psicodèlia Barcelona Psych Fest. Es promet la sorpresa. 


El superpoder del talent

La iniciativa National Theatre Live porta el millor teatre britànic a alguns cines Yelmo. La setmana que ve, dijous, dia 6, es pot repescar el clàssic 'Tierra de nadie', de Harold Pinter, amb Ian McKellen i Patrick Stewart cara a cara lluny de l'univers 'X-Men'. 


El sexe en l'era d'internet

En el fascinante a la par que algo deprimente 'Sexo futuro' (Lince Ediciones), la periodista Emily Witt se lanza a explorar las prácticas sexuales no del futuro, sino del presente, en busca de respuestas a su vacío personal. Al acabar de leer surgen, sobre todo, preguntas. 


Lapsus encerta una altra vegada

A aquest festival electrònic s'hi pot anar sense informació prèvia, sense saber res de res del cartell. És així de fiable. Per si de cas hi ha desconfiats: aquest any (dissabte, 1 d'abril, al CCCB i després a Onac Club) hi ha Telefon Tel Aviv (a la foto), Steve Haus­childtMachine Woman… Qualitat. 


OFF

Notícies relacionades

Nelly Furtado

L'any passat es complia una dècada de 'Maneater', irresistible disc de Nelly Furtado. És millor recuperar aquelles cançons que escoltar les noves: la seva col·laboració amb John Congleton, productor estrella del rock alternatiu, prometia, però ha donat menys encerts que desencerts.