On Catalunya

JORNADA AMB CONSCIÈNCIA

Cómo Como Festival: aquí es menja sa

Tallers, xerrades i un mercat ambulant d'alimentació saludable omplen el campus de la Ciutadella de la Pompeu Fabra aquest dissabte, dia 30

como-como-festival

como-como-festival

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

D’un temps ençà, la conscienciació sobre com ens alimentem ha crescut de manera exponencial, i bona prova d’això és la celebració de trobades com elCómo Como Festival, que aquest dissabte, 30 de novembre, omplirà el campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27, al costat d’una de les entrades del zoo) amb més d’una quarantena d’activitats gratuïtes i familiars que et faran reflexionar i t’obriran nous horitzons, i no només en l’àmbit gastronòmic, sinó també del benestar personal. Però és el menjar l’oferta que més pes té. Per alguna cosa el seu lema és «El festival del menjar sa de veritat».

Màgia contra el malbaratament

Per això, els organitzadors reuniran grans referents del sector de l’alimentació ecològica i saludable com dietistes, nutricionistes i divulgadors científics, que oferiran xerrades de pagament (14,95 €). També han preparat un mercat ambulant de productes variats i oferiran activitats com el taller de ‘mindful eating’ (alimentació conscient), que es durà a terme a les 16.00 hores (4,50 €). També els nens tenen un lloc aquí, ja que disfrutaran amb l’espectacle de màgia i humor ‘La nevera de profit’, que educa contra el malbaratament alimentari (12.00 hores), i amb els contacontes relacionats amb l’alimentació saludable (15.00 i 17.30 hores), entre altres propostes.

Un ‘market’ amb mig centenar d’expositors

Entre el mig centenar d’expositors del market, destaquen les cistelles setmanals basades en la dieta mediterrània de Casa Mimbre; la nova gamma de Runakay, una firma de begudes ecoveganes elaborades amb superaliments a base d’ametlles, quinoa i fruites que només s’endolceixen amb dàtils; i les galetes integrals de Carolina Honesto, sense oli de palma ni sucres refinats.

Notícies relacionades

El festival, que preveu atreure unes 3.000 persones, obrirà de 10.00 a 22.00 hores. El programa d’activitats es pot consultar a la web comocomofestival.com.

 

Temes:

Gurmet Productes