'El segon cafè' de La 2Cat

L’Editorial de Cristina Villanueva: La constel·lació Michelin

La periodista Cristina Villanueva

La periodista Cristina Villanueva / Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
Cristina Villanueva
Cristina Villanueva

Periodista

ver +

Aquesta nit, la cuina catalana ha tornat a brillar. Aleia, Enigma, Mont Bar i La Boscana han pujat al cel Michelin amb la seva segona estrella. Kamikaze i Scapar entren a la guia amb la primera. I les tres estrelles… aguanten el tron.

Una constel·lació que diu molt del que som: una cuina diversa, valenta, creativa… i viva. És una història d’excel·lència que va també de nosaltres.

Notícies relacionades

De com mengem, de com vivim, de què no estem disposats a perdre. No volem renunciar a sortir a bars i restaurants. Potser reduïm el tiquet per compensar la inflació que ens ha posat el cost de la vida, pels núvols, sí, però no renunciem a les estrelles, al ritual, al benestar de seure al voltant d'una taula. Un parèntesi d’alegria en una vida que s’accelera, un diàleg comú, el del menjar, que ens uneix en un món que entén el diàleg polític a garrotades. I nosaltres, ciutadans de a peu parlem més fort.

Benvinguts al Segon Cafè.