‘Joc de cartes estiu’ torna amb canvis en les votacions
TV3 estrena aquesta nit la vuitena temporada del concurs de restaurants presentat per Marc Ribas, que tindrà cinc episodis.
Marc Ribas, en Joc de cartes estiu /
Després de l’experiència de Cuina com puguis, on ha desafiat vips catalans en una competició culinària, Marc Ribas torna a recórrer Catalunya a la recerca dels millors restaurants. Ho fa a partir d’avui (TV3, 22.05, i a la plataforma 3Cat) amb una vuitena temporada de Joc de cartes estiu que servirà com a avançament als canvis que prepara el concurs de cara a la versió original.
En els cinc nous episodis de Joc de cartes estiu el xef de referència de la tele catalana pujarà a la moto per trobar el millor local amb gust de mar del Maresme; visitarà les muntanyes de Prades a la recerca del millor restaurant de quilòmetre zero, i recalarà a Barcelona, aprofitant la celebració de la Copa Amèrica de vela, per triar al millor restaurant del Port Vell de la capital catalana.
El mar seguirà present en el capítol que triarà el millor local del cor de la Costa Daurada a Salou, Cambrils i Vila-seca. Tot i que també hi haurà espai per a la gastronomia no tan del litoral, concretament amb un episodi dedicat al millor restaurant d’interior de l’Empordà. No hi faltarà, com sol ser habitual, un programa final que aplegarà els millors moments de la temporada, que tornarà a coronar cada guanyador amb un premi de 3.000 euros.
L’edició estiuenca inclourà variacions en les votacions que ja va incorporar l’edició regular del programa: el plat estrella, que donarà mig punt més al restaurant triat per Ribas, i la possibilitat d’un canvi de nota. El reality tornarà a experimentar més canvis a la tardor, en el Joc de cartes original. Per primera vegada, els concursants rebran els seus adversaris amb el local ple de comensals, a ple rendiment.
"Espectacle més real"
Notícies relacionades"Així el local no ha de tancar i pot continuar facturant aquell dia. Per als teleespectadors també serà més divertit perquè oferirem un espectacle més real: augmentem el reality i mostrem el que es viu en una cuina, no en una en què només es feia menjar per a quatre persones, que és pràcticament el que fem tots a casa", va avançar el mateix Ribas fa unes setmanes en el programa de TV3 Tot és mou.
El xef també va aprofitar una visita al programa de Catalunya Ràdio Que no surti d’aquí per confessar experiències no gaire agradables que ha viscut en certs restaurants i que li han costat alguna intoxicació. "Aquest any m’he trobat coses que no he volgut menjar; m’he negat a menjar certs plats", va explicar.
- Accident mortal Mor atropellada una jove de 20 anys que circulava en patinet a Sant Cugat
- Desnonament massiu Els desallotjats del B9 acampen sota una sortida de la C-31 a Badalona i Albiol diu que farà desmuntar les tendes
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Concurs 55 candidats estrella de tot el món opten a dissenyar el Liceu Mar
- "En algun moment hauré de fer el dol"
- El forat de la sanitat pública El 45% dels espanyols només va al dentista per emergències: «Hi vaig anar per un queixal i vaig acabar amb una factura de 1.300 euros»
- Reforma en Justícia Falta de normes, possibles pròrrogues i molta incertesa davant la reforma que revoluciona l’organització de la justícia a Espanya
- Escàndol internacional El dur informe del cas Epstein: el que les víctimes de violacions van explicar a la policia i com els advocats van provar de fer-les callar
- Esperit nadalenc El Parc del Fòrum de Barcelona es tenyeix de vermell a la Cursa del Pare Noel
- UNA ALTRA DESGRÀCIA Greu lesió de genoll de Christensen
