Crònica rosa

Àngel Llàcer es recupera de la seva infecció

«Està perfectament i recuperant-se», assegura un dels millors amics de l’actor i director teatral Àngel Llàcer. Per fi. Bones notícies sobre el seu estat de salut, que ha arribat a ser «terriblement preocupant»

Àngel Llàcer es recupera de la seva infecció

Lorena Vázquez

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Per fi arriben bones notícies sobre l’estat de salut de Ángel Llàcer (Barcelona, 1974). "Està perfectament i recuperant-se", ens diu un dels seus millors amics. El director de teatre i humorista ja es troba al seu domicili de Sant Cugat del Vallès, després d’haver estat ingressat 10 dies a la clínica Ruber de Madrid i, dies més tard, a Barcelona. Va poder disfrutar del dia de Sant Jordi a Barcelona amb els seus familiars i amics, ja que el dia 22 d’abril havia rebut l’alta a Madrid, però, al cap de pocs dies va haver d’ingressar d’urgència a la clínica Quirón de Barcelona, on va arribar a ser a la Unitat de Cures Intensives per la gravetat que tenia el seu estat.

Àngel Llàcer es recupera de la seva infecció /

Aquesta mateixa setmana va rebre l’alta hospitalària, després de sotmetre’s a diverses intervencions quirúrgiques en una cama i rebre un potent tractament amb antibiòtics. Per sort, les operacions van fer efecte i es va aconseguir frenar la perillosa infecció que l’estava atacant, conseqüència d’una intoxicació bacteriana que va contraure durant les seves vacances al Vietnam i Tailàndia, al febrer. La seva malaltia l’ha provocat el bacteri Shigella, causant de la shigelosis. Aquest organisme sol afectar els intestins, però pot reproduir-se per tot el cos.

El popular còmic i jurat de Tu cara me suena a Antena 3, amb total naturalitat i en un exercici de generositat, va relatar al programa El matí de Catalunya Ràdio, que presenta Ricard Ustrell, que va arribar a estar "molt fotut" i que "podria haver mort" a causa del coi de bacteri. El seu entorn més pròxim ha tancat files i guarden discreció sobre els detalls de la seva situació a petició de l’actor. "L’Àngel travessa un moment molt difícil i no està gaire animat. Necessita estar tranquil i no vol que el seu estat de salut es converteixi en notícia. Encara està fent-se a la idea de tot el que li està passant", ens expliquen a les Mamarazzis persones de la seva confiança.

"Em sento sol"

Notícies relacionades

No ha sigut un any fàcil per a Llàcer, malgrat que professionalment no li podria anar millor: Tu cara me suena, programa en què exerceix de jurat, arrasa amb les seves audiències i el seu musical The Producers continua aconseguint èxits. Però al març va sorprendre amb unes declaracions al programa Socialité de Telecinco, on va confessar que se sentia molt sol. "M’he quedat sol a casa meva perquè s’ha mort el meu gos. Em va deixar la meva parella, la persona que m’ajudava se n’ha anat i els meus veïns també se n’han anat. De cop, estic en soledat i em sento sol". Sincer i cru, com és ell. Per al bo i per al dolent.

Ara l’Àngel està lluitant amb el cor fort per recuperar-se del tot. Li queda un llarg procés de convalescència per davant. El que més el preocupa ara és recobrar la seva mobilitat al cent per cent, ja que ha perdut musculatura i li costa caminar. Els seus metges, cautelosos, estan pendents de l’evolució de la infecció bacteriana, però es mostren optimistes. Familiars, amics i companys de professió estan abocats a la seva recuperació i no el deixen sol ni un moment. Àngel, les Mamarazzis t’enviem una abraçada enorme i tot el nostre carinyo.

Temes:

Teatre