programació

Les Nits de Barcelona completa el cartell per al juliol a Pedralbes

Les Nits de Barcelona completa el cartell per al juliol a Pedralbes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Nits de Barcelona, la cita estiuenca que se celebrarà de l’1 al 25 de juliol als jardins del Palau de Pedralbes, va completar ahir el seu cartell afegint dues propostes molt diferents en el seu eclèctic programa. D’una banda, el còmic català Bruno Oro presentarà el seu monòleg Ai Ai Ai, espectacle que ve ja rodat a La 9 del Bosque en el qual desafia (a la seva manera) la intel·ligència artificial (IA). El polifacètic actor desplegarà la seva original proposta el 6 de juliol a Pedralbes. La segona i definitiva incorporació al programa de Les Nits de Barcelona, festival organitzat pel grup Clipper’s, és la del grup sevillà nascut el 1991 Siempre Así, que celebraran el 22 de juliol a la capital catalana el 30è aniversari del llançament de Mahareta, el seu àlbum emblema. Sonaran segurament cançons tan populars com Mira corazón i Para volver a volver.

La segona edició de Les Nits de Barcelona, que repetirà en la seva aposta per una atractiva zona village per a les prèvies, allotjarà una desfilada d’artistes de múltiples gèneres musicals, així com propostes des d’un altre prisma, com la màgia del Mag Lari. Un cartell que aquest any reforça el seu pes internacional i que obrirà amb Pretenders l’1 de juliol. A partir d’allà, destacadíssims noms com Juanes (2 de juliol), Patti Smith Quartet (dia 5), Rumours of Fleetwood Mac (8), Mika (17), Rufus Wainwright (21), Passenger (24)... I un final de festa marcat pel concert de Luis Fonsi, autor de Despacito, que tancarà la segona edició el 25.

Notícies relacionades

Entrades a la venda

També hi circularan artistes de pes de l’escena espanyola com Luz Casal (dia 10), Vanesa Martín (13), Taburete (15) i Mikel Izal (23). I gegants de casa, com Sopa de Cabra (dia 11) i Joan Dausà (14 de juliol). Totes les entrades per als espectacles de Les Nits de Barcelona ja estan a la venda en la web del festival.