FESTIVAL

Luis Fonsi actuarà en Les Nits de Barcelona el 25 de juliol

Luis Fonsi actuarà en Les Nits de Barcelona el 25 de juliol

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant porto-riqueny Luis Fonsi actuarà el dia 25 de juliol en el festival Les Nits de Barcelona, als jardins del Palau de Pedralbes, on presentarà el seu pròxim àlbum d’estudi, El Viaje, com a part de la seva gira 25 años, segons van informar els organitzadors, el grup Clipper’s.

L’intèrpret de Despacito, que hem vist exercint de coach en diverses edicions del talent show La Voz a Antena 3, s’uneix a un cartell en el qual ja s’inclouen Pretenders, Juanes, Patti Smith Quartet, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Joan Dausà, Taburete, El Kanka, Mika, Diana Krall, Simple Minds, Mag Lari, Rufus Wainwright, Mikel Izal i Passenger.

Notícies relacionades

En el seu nou àlbum, l’artista recorre el món a "través de cançons amb noms de ciutats que han sigut importants per a ell", amb col·laboracions amb altres artistes com Omar Montes, Laura Pausini i Carlos Vives, entre d’altres.

A més, l’organització ha anunciat que la programació artística del festival del dia 25 de juliol també comptarà amb l’artista emergent Carla Frigo. El festival, que se celebrarà durant el mes de juliol, ja ha posat a disposició del públic les entrades per al concert de Luis Fonsi en la pàgina web oficial del festival: www.nitsdebarcelonapedralbes.com.