Broncano firmarà per dues temporades per 14 milions cadascuna

David Broncano.

David Broncano.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Concepción Cascajosa, nova presidenta interina d’RTVE, s’enfronta aquesta setmana a la seva primera gran decisió com a màxima responsable de la Corporació. Es tracta del fitxatge de David Broncano per la televisió pública, un assumpte que s’havia d’abordar en el consell d’administració de la setmana passada i que va acabar dinamitant la reunió, que es va saldar amb els cessaments de José Pablo López i Elena Sánchez.

Notícies relacionades

El terratrèmol en el si d’RTVE va provocar que la votació sobre l’arribada de La resistencia quedés ajornada per al pròxim consell d’administració, que se celebrarà demà. A dos dies de conèixer-se la decisió final, tot apunta que el fitxatge de Broncano és una realitat. De fet, ja es coneixen els detalls del contracte amb què TVE pretén plantar cara a El hormiguero, l’imbatible programa de Pablo Motos a Antena 3.

Segons va avançar El Mundo i va verificar Yotele, el format per a l’access de La 1 comptaria amb dues temporades i s’emetria entorn de les 21.45 hores, cosa que provocaria una retallada en la durada del Telediario presentat per Marta Carazo. La primera arrencaria el setembre del 2024 i finalitzaria el juliol del 2025, mentre que la segona transcorreria entre els mateixos mesos del 2025 i 2026. Quant a les xifres, s’estableixen 14 milions per cada temporada.