Les comarques de Girona aspiren a omplir gairebé 3.800 butaques

Les comarques de Girona aspiren a omplir gairebé 3.800 butaques

ALBA CARMONA

1
Es llegeix en minuts
ALBA CARMONA

Cap Butaca Buida aspira a omplir 3.780 localitats de 13 espais escènics de les comarques gironines. La cita, que ha sigut concebuda pel sector com una espècie de Sant Jordi teatral, compta amb les adhesions d’equipaments de Banyoles, Besalú, Cassà de la Selva, Girona (l’Auditori i la sala La Planeta), Lladó, Palafrugell, Roses, Sant Joan de les Abadesses, Sant Joan les Fonts, Salt i Torroella de Montgrí.

Notícies relacionades

La portaveu de Cap Butaca Buida a les comarques de Girona, Marta Montalban, gerent de Bitò i secretària de la junta d’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), explica que "el dissabte 16 de març ens l’hem de reservar per disfrutar de la cultura i les arts escèniques, a prop de casa, recolzant els teatres de Girona i omplint les seves platees. A Girona hi haurà espectacles per a tots els gustos. Teatre per a tots els públics, circ, música, dansa, poesia, improshow, espectacles multidisciplinaris...". "Serà un dia de gaudi i, alhora, un dia de país, perquè tots els que recolzem en el Cap Butaca Buida estarem construint junts el dia nacional del teatre a Catalunya", assenyala.

L’espectacle familiar Les aventures del lleó vergonyós, d’El Pot Petit, a Sant Joan de les Abadesses; Els clàssics, de Joan Massotkleiner i Anna Godoy, al Teatre Municipal de Roses, i la comèdia musical Macho grita, d’Alberto San Juan, al Teatre de Salt, són només algunes de les propostes gironines per al 16.