Núria Espert, reconeguda amb el premi Max d’honor del 2024

Núria Espert, reconeguda amb el premi Max d’honor del 2024

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El premi Max d’honor 2024 ha sigut atorgat a l’actriu, directora, gestora cultural i empresària teatral Núria Espert. El Col·legi de Gran Dret de la SGAE atorga aquest guardó per unanimitat pel "seu gran llegat en el camp de les Arts Escèniques, la seva capacitat com a gestora cultural i com a empresària teatral", va anunciar ahir la Fundació SGAE.

Notícies relacionades

La veterana actriu, premi Nacional de Teatro el 1985 i premi Princesa d’Astúries de les arts el 2016, completa un prolífic palmarès amb aquest reconeixement que, afirma en una entrevista a la Fundació SGAE a la seu de la Societat General d’Autors i Editors, li fa molta il·lusió: "Semblava estrany no tenir-lo..., però el que distingeix aquest guardó és que ha sigut atorgat pels meus companys i vull dir-los que em feia falta, que el vull, que l’estimo, que em posa contentíssima i que desitjo que el comparteixin amb mi tots els actors i actrius".

Espert, de 88 anys, rebrà el Max d’honor l’1 de juliol del 2024 a l’Auditori Adán Martín de Tenerife durant la cerimònia de lliurament dels 27è Premis Max a Tenerife. Organitzats per la Societat General d’Autors i Editors, a través de la Fundació SGAE, aquests guardons compten amb el patrocini del Cabildo de Tenerife, la col·laboració del Ministeri de Cultura i Esports a través de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM) i el suport de Grupo Eulen.