COMÈDIA

Corbacho estrena a Atresplayer la sèrie ‘Un nuevo amanecer’

Corbacho estrena a Atresplayer la sèrie ‘Un nuevo amanecer’

Atresplayer

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Candela és una estrella de la tele, però la seva addicció a l’alcohol i a les drogues la porten a tocar fons. Després de protagonitzar una lamentable escena en el talent en què fa de jurat, els directius de la cadena la conviden a anar a un centre de desintoxicació per a rics. Però, com que no s’ho pot permetre, acaba en un altre de més modest, Un nuevo amanecer, que dona nom a la sèrie que estrena Atresplayer demà després de presentar-la ahir al Festival de Màlaga. Al centre s’acabarà trobant a si mateixa i podrà donar-se una altra oportunitat entre l’humor àcid i el veritable drama.

Notícies relacionades

La idea d’aquesta ficció de vuit capítols de 30 minuts li va sorgir a José Corbacho quan va anar a visitar un familiar a un centre d’aquests i va pensar que allò era la premissa d’una sèrie. "Hi havia una noia en xandall amb un cigarret que em va dir que em veia molt per la tele i em vaig dir: ‘Sembla un personatge de Yolanda Ramos’. I vaig pensar què passaria si a una celebrity o un alter ego de Yolanda Ramos li passés una cosa així".

I al ser una estrella televisiva podria parlar del món de la televisió, d’una forma força descarnada, com una trituradora de personatges, aprofitant la seva experiència en talents com Tu sí que vales i Masterchef. Però deixa clar que, malgrat el realisme que suposa que Anne Igartiburu, La Terremoto de Alcorcón i ell mateix facin d’ells en la sèrie, la història no s’inspira en ningú.