Les Nits de Barcelona estrenen el cicle Secret Shows

El festival, en el qual participa EL PERIÓDICO, posa en marxa a Casa Seat uns ‘showcases’ mensuals, amb actuació de petit format i entrevista sorpresa.

Les Nits de Barcelona estrenen el cicle Secret Shows

JORDI BIANCIOTTO

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

El festival Les Nits de Barcelona, que des de l’estiu passat se celebra als jardins del palau de Pedralbes, estrenarà demà a Casa Seat (19.00 hores) el cicle Secret Shows, en el qual un artista d’identitat no anunciada oferirà un showcase, amb una actuació acústica i una entrevista, en un lloc canviant de Barcelona. Es tracta d’una proposta d’entrada lliure, que només requereix un registre previ (a la web nitsdebarcelonapedralbes.com) a causa de l’aforament limitat , i amb una localitat que inclourà una consumició gratuïta.

Els Secret Shows ofereixen una oportunitat per accedir a un artista popular del moment en un context pròxim i còmplice, la identitat del qual es mantindrà en suspens fins al moment en què aparegui en escena.

Experiència única

El cicle es presenta com "una experiència cultural única que celebra la diversitat artística i la riquesa musical de la ciutat", i està organitzat per Occidente, Cervezas Alhambra, EL PERIÓDICO i el Grup Clipper’s, promotora a càrrec de Les Nits de Barcelona. El propòsit és que "es converteixi en un esdeveniment itinerant que explorarà diferents punts de Barcelona".

Es tracta també d’oferir "una extensió" de Les Nits de Barcelona que duri tot l’any, desestacionalitzant així la mostra estival. Els Secret Shows, que després de l’arrencada de demà tindran per ara continuïtat durant els mesos d’abril, maig i juny, vindran acompanyats de novetats sobre el festival que es revelaran als assistents.

Notícies relacionades

En la seva estrena, l’artista per ara misteriós oferirà una petita actuació en un format adaptat per a l’ocasió. El cicle destaca que la producció ressaltarà "la qualitat i el so natural dels instruments i de les veus". L’actuació es complementarà amb una entrevista que realitzarà la conductora de l’esdeveniment, la periodista Laia Ferrer.

Aquest primer Secret Show emprèn així el camí de la segona edició de Les Nits de Barcelona, que, a l’espera de més confirmacions, compta amb figures com Patti Smith, Luz Casal, Diana Krall, Simple Minds i Passenger.