EsPECTacle

La Superbowl homenatjarà Sinatra amb la seva mítica ‘My Way’

La Superbowl homenatjarà Sinatra amb la seva mítica ‘My Way’

Archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Superbowl de diumenge, que se celebra per primera vegada a Las Vegas, té assegurat l’espectacle. Hi haurà diverses sorpreses en la final entre Kansas City Chiefs i els San Francisco, on el futbol pràcticament passarà a segon pla.

Un dels moments més especials d’aquesta Superbowl serà l’homenatge a Frank Sinatra. Una de les seves mítiques cançons, My Way, que és una bona representació de la ciutat on aquest any té lloc la Superbowl, sonarà a l’estadi i estarà interpretada per Paul Anka. L’elecció del tema de Sinatra per inaugurar l’esdeveniment no és casual. Representa un tribut a la ciutat amfitriona, ja que la lletra "la defineix a la perfecció", segons diuen els organitzadors.

Notícies relacionades

Usher i una orquestra

Tot i que Anka no serà l’únic que interpretarà aquesta cançó tan reconeguda. L’artista protagonista de la Superbowl, Usher, també cantarà aquest tema en el marc de l’homenatge a Frank Sinatra. Comptaran, a més, amb una orquestra per interpretar la cançó i a la pantalla gegant es mostraran imatges de l’artista, tant dins com fora del recinte. Tot i que el cantant va morir fa 26 anys, la seva música continua sonant arreu del món. Entre altres espectacles, també hi haurà una experiència immersiva per als espectadors amb els jugadors de la NFL.