Ana Pastor canvia polítics per famosos en el concurs ‘Generación Top’

Ana Pastor canvia polítics per famosos  en el concurs ‘Generación Top’
1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Coneixem Ana Pastor com a flagell dels polítics que van a la tele a explicar el seu programa o la seva veritat, però ara la periodista ha aparcat aquesta difícil comesa per emprendre una missió molt diferent: la de posar a prova els coneixements de tres generacions de famosos en el nou concurs de La Sexta: Generación Top, que es va estrenar ahir a la nit. Els guanyadors del programa que busca trobar la millor generació viva de tots els temps rebran un premi en metàl·lic destinat a organitzacions benèfiques.

Notícies relacionades

L’espai ha reunit gairebé 100 famosos que participaran en cada programa distribuïts per edats en tres grups de tres persones cada un: els grans, nascuts entre 1947 i 1967, que conformen la generació Yeyé; la generació intermèdia; la Guay, integrada pels que van arribar al món entre 1968 i 1987, i els joves, la generació Like, que engloba concursants que tenen la seva partida de naixement de l’any 1988 al 2005. "És un format per a tota la família, qualsevol que posi la tele pot identificar almenys algun dels personatges coneguts i el públic que està darrere de cada equip de famosos és d’aquesta generació", detalla sobre la producció d’Atresmedia i Newtral.

Entre aquests personatges coneguts per les seves diferents facetes es troben Terelu Campos, Norma Duval, Anabel Alonso i Bibiana Fernández, entre d’altres.