Crònica rosa

Passió per Isabel Preysler

Ha sigut la ‘setmana Preysler’: de l’estrena del seu documental, ‘Mi Navidad’, a l’èxit d’audiència en la seva entrevista amb Pablo Motos a ‘El Hormiguero’. La notícia, en tots dos casos, és el menysteniment de Mario Vargas Llosa per part de la reina de cors.

Passió per Isabel Preysler
2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Alguna cosa ha canviat Isabel. Fins ara, l’elegància en les seves ruptures sempre havia sigut una de les seves característiques. Però amb Mario Vargas Llosa es va produir l’excepció. Els entorns es van ocupar de filtrar que per a Isabel la gelosia de l’escriptor era insuportable, mentre que l’entorn d’aquest assegurava que la vida frívola de la celebrity no era per a ell. Es van separar i no hi va haver marxa enrere, malgrat que ell ho va intentar. Les Mamarazzis us podem assegurar que Mario va intentar el que tantes vegades li havia funcionat amb la seva dona Patricia. Marxava de casa, la deixava tirada com un gos i, quan es cansava de passejar, sempre trobava les portes obertes per tornar amb ella. Amb Isabel les portes se li van tancar als morros.

Que la Preysler ens doni una lliçó del que és una red flag és una sorpresa que no ens esperàvem. Però sí, si un senyor davant un problema es nega a parlar-ho i et desafia amb un menyspreu similar, cal passar el forrellat i adeu. Segur que se li va possar fatal a Mario aquest menyspreu, però pitjor li han provat les declaracions de la Preysler de dijous passat. «La meva última ruptura no em va doldre gens», va assegurar. Per a un home acostumat a fer el que li donava la gana amb les senyores, ha sigut un bon cop a l’orgull. El que no sabem és que si com a bon ofès que ha demostrat ser respondrà amb un articlet al diari en què col·labora. Ja ho veurem.

Denúncies creuades

El matrimoni format per Lorenzo Quinn i Giovanna Cicutto semblava indestructible. Després de 35 anys junts, tot semblava tranquil. Però per a sorpresa de ningú Lorenzo ho ha tornat a embolicar tot. Una nova infidelitat va disparar la fúria de la seva dona. Giovanna es va presentar a l’estudi de l’escultor i, al descobrir que tenia un afer, li va destrossar algunes escultures i va distribuir una fotografia del seu penis. L’aldarull ha acabat als jutjats. Denúncies creuades.

Notícies relacionades

No defensarem mai venjances, però, petit, segons ens explica el vostre entorn, des del segle passat la teva dona arrossega un banyam que no ens estranya que hagi acabat explotant. Encara recordem quan en un photocall vas coincidir amb Juncal Rivero i les càmeres la van enxampar preguntant-te entre dents per dissimular: «¿Hi ha la Giovanna?». La situació va ser la riota quan en un programa de Telecinco van emetre les imatges. Atents estarem al culebró. Segur que no ha fet més que començar.

Doncs continua el programa De Viernes rient-li les gràcies a senyors que volen tractar entre malament i regular les dones que han format part de les seves vides. Va començar Ángel Cristo disparant contra la seva mare i la seva germana, va seguir Joana Sanz blanquejant Dani Alves i seguim amb Fran Rivera desenterrant els seus odis a Isabel Pantoja. Que mai més Fran es faci el digne quan el parin pel carrer els reporters. Fran, petit, res et diferencia de Kiko Rivera. La genètica és així. Quan et diguin gosset, remenes la cueta, que vol dir: quan et donin pasta, explica el més gran de tothom menys de tu, i mira que has de callar. Ai, si les Mamarazzis parléssim.