Bruce Springsteen penja el cartell d’‘esgotat’ a Barcelona: ja hi ha revenda d’entrades

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Mitja hora. Això és el que han durat les entradasper al concert de Bruce Springsteen a Barcelona l’any que ve. Les butlletes, amb preus que oscil·laven entre els 65 i els 128 euros, entraven a la venda aquest dimarts a partir de les 10.00 hores al lloc web de Doctor Music i el portal Entradas.com.

Ni 30 minuts després, l’avís ‘sold out’ ja apareixia a les pantalles d’aquelles persones que –sense èxit– han provat d’aconseguir-hi una localitat. S’ha de recordar que el ‘Boss’ ja s’ha vist obligat a anunciar fins a tres dates a Madrid, després d’haver venut 100.000 entrades en menys d’una hora. En el cas de la capital catalana, el marge amb el següent concert, programat una setmana després als Països Baixos, deixa la porta oberta a noves dates.

Preus astronòmics

Notícies relacionades

Anunciat amb tot just uns dies d’antelació, l’artista nord-americà, de 74 anys, ha penjat el cartell d’‘esgotat’ per al seu xou a l’Estadi Olímpic el 20 de juny del 2024 alhora que les pàgines de revenda han començat a omplir-se d’anuncis amb preus astronòmics.

Sense anar més lluny, a Milanunciosja apareixen disponibles tiquets per a la pista davantera, «millor ubicació possible», per 250 euros.