Festival pioner

Joel Joan serà el convidat de La Sotana en el Victòria x Podcast aquest dissabte

Joel Joan serà el convidat de La Sotana en el Victòria x Podcast aquest dissabte

Ricrad Fadrique

1
Es llegeix en minuts

L’actor català Joel Joan serà el convidat de La Sotana en el primer festival del pòdcast que se celebrarà al Teatre Victòria aquest dissabte 21 d’octubre. El pòdcast d’humor i futbol referent a Catalunya pujarà a l’escenari a les 19.30 h per a la tertúlia més divertida.

L’esdeveniment oferirà 12 hores de pòdcasts i espectacles ininterromputs. De 12 del migdia a 12 de la nit passaran pel teatre 10 dels pòdcasts del moment entre els quals s’inclouen La vida y tal, d’Ana Milán i Sebastián Gallego; Nude Project; el pòdcast número 1 de psicologia en espanyol, Entiende tu mente, i El sentido de la birra.

Per acompanyar els espectacles en directe s’oferirà una zona amb Food trucks, sessions de ‘dj’ i altres activitats. Les dotze hores seguides aconseguiran el Rècord Mundial de Pòdcasts en emissió ininterrompuda i encara queden algunes entrades per poder assistir a la fita.

Notícies relacionades

Un altre dels grans convidats són els Stay Homas. Ricardo Moya entrevistarà el grup català a ‘El sentido de la birra’ i compartiran els seus moments musicals. La música també ocuparà un paper important en la jornada. La ‘dj’ de Ràdio Flaixbac serà l’encarregada de posar la música a l’escenari principal i DJ Colmado, de Ràdio Primavera Sound, a l’escenari de la zona Village.

A més, una altra de les addicions és el pòdcast setmanal Planeando. Laura Alocén parlarà sobre els espectacles de la temporada del Teatre Victòria, un restaurant amb actuació en directe i la visita a un poble amb motiu d’un festival. Junt amb el grup Killin’ Cactuz, que també regalarà una actuació, tractaran els artistes emergents i el fet de crear contingut original i atrevit.