El Último de la Fila regraven els seus èxits a ‘Desbarajuste piramidal’

El Último de la Fila regraven els seus èxits a ‘Desbarajuste piramidal’

GUILLERMO MOLINER

1
Es llegeix en minuts
EFE

Manolo García i Quimi Portet s’han tornat a posar junts en un estudi per regravar 24 dels seus temes més emblemàtics, des d’‘Insurrección’ fins a ‘Querida Milagros’, en un nou disc, ‘Desbarajuste piramidal’, que sortirà a la venda l’1 de desembre. El Último de la Fila es va separar amistosament el 1998, però ja llavors García i Portet van dir que «la decisió no suposava un final» de la seva col·laboració, com recorda aquest divendres un comunicat de Warner Music.

Notícies relacionades

Ara s’han unit de nou per regravar aquests 24 temes en un projecte que sortirà a la venda en dos formats: una caixa amb 3 LP i 2 CD o només els 2 CD. Els fans que reservin el disc a partir del 22 de setembre rebran a més una targeta firmada de pròpia mà per tots dos.

Amb nous arranjaments i instrumentació, Manolo García i Quimi Portet han tornat a tocar tots els instruments en aquestes noves versions, que també inclouen temes com ‘El loco de la calle', 'Lejos de las leyes de los hombres', 'Aviones plateados', 'Como un burro amarrado en la puerta del baile' o 'Cuando el mar te tenga'.