Als 56 anys

Mor el cantant de Smash Mouth Steve Harwell als 56 anys

Mor el cantant de Smash Mouth Steve Harwell als 56 anys

EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant Steve Harwell, fundador de la popular banda de música Smash Mouth, va morir aquest dilluns als 56 anys, va confirmar el representant del grup a la revista ‘Rolling Stone’. Harwell va morir «còmodament i de manera pacífica» a la seva casa de Boise (Idaho), envoltat dels seus familiars i amics, va assegurar el representant.

Poc abans s’havia conegut que l’artista es trobava rebent cures pal·liatives. Segons el diari ‘The New York Times’, Harwell va morir per una insuficiència hepàtica.

Notícies relacionades

Va fundar la banda Smash Mouth amb el bateria Kevin Colman, el guitarrista Greg Camp i el baixista Paul De Lisle a Califòrnia, el 1994. Dels membres fundadors només segueix De Lisle. Harwell es va retirar dels escenaris el 2021 i ara el substitueix el cantant Zach Goode.

El seu primer èxit va ser el 1997 amb la cançó ‘Walkin’ on the sun’. El 1999 van treure el disc ‘Astro lounge’, del qual el tema ‘All-star’ va aparèixer als crèdits inicials de la pel·lícula d’animació ‘Shrek’ dos anys després, cosa que va catapultar la banda a l’estrellat. El grup encara fa gires i ha tret alguns temes originals, però no ha publicat cap disc nou des de fa una dècada