Barcelona i els seus cines es tenyeixen de rosa per rebre ‘Barbie’

BARBIE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Barbie’ arriba avui dijous, 20 de juliol, per fi, als cines. La que per a molts promet ser la pel·lícula de l’estiu ha posat damunt davall Barcelona: el rosa de la nina ha tenyit les sales de la ciutat i aquestes ofereixen iniciatives originals per disfrutar del film. 

Cine Yelmo

Els cines Yelmo han tret un menú especial de ‘Barbie’ amb crispetes tenyides de rosa. A més, en les seves xarxes socials també han modificat el seu logotip per una ‘c’ rosa, que, al seu torn, és un aparador per als accessoris de la nina.

Cinemes Girona

Els Cinemes Girona també tenen una iniciativa original per a la pel·lícula de la nina de Mattel. Aquest dijous, en totes les sessions de ‘Barbie’ regalen un menú gran de crispetes a la primera persona que s’acosti al bar vestida de rosa

CINESA

Com a iniciativa, CINESA sorteja un viatge a Malibú al comprar entrades per a ‘Barbie’ del dia 6 al 23 de juliol. El premi per a dues persones inclou una estada de quatre nits a Hollywood, vols d’anada i tornada, entrades per a World of Barbie i un increïble dinar al Pink Palace.

Cines Filmax Gran Via

Notícies relacionades

Els cines Filmax Gran Via de l’Hospitalet, des de Facebook, animen els espectadors a veure la pel·lícula i pujar-se «a la gran alfombra rosa» o fins i tot fer-se «una foto a la capsa de Barbie mida persona». A més, també tenen un menú de crispetes especial de la pel·lícula.

¡Es hoy, es hoy! Recuerda que tienes una cita en los #CinesFilmax 🎉 Ven a la “xupifiesta” de Barbies y Kens y pásatelo...

Posted by Cines Filmax Granvia - 4DX on Wednesday, July 19, 2023

Més enllà dels comerços i aparadors amb temàtiques del film, pel centre de Barcelona s’ha pogut veure el mític cotxe rosa descapotable circulant pels carrers de la ciutat.