A buscar el rècord d’emissió

El primer festival de pòdcast oferirà 12 hores de xou en directe al Teatre Victòria

El primer festival de pòdcast oferirà 12 hores de xou en directe al Teatre Victòria
2
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El pròxim 21 d’octubre el Teatro Victòria acollirà el primer festival de Pòdcast, oganitzat per la productora del Mag Pop que reunirà en escena els protagonistes dels pòdcast més influents. Els fans d’aquest gènere podran viure 12 intenses hores, de les 12 del migdia a les 12 de la nit, juntament amb aclamats referents del gènere com Ana Milán i Sebastián Gallego. Els responsables de La vida i tal, guanyadors del Premi Ondas al Pòdcast Revelació 2023, seran els encarregats d’obrir el festival, on també es podrà disfrutar de Club 113 i Nude Project, entre d’altres.

Les entrades ja estan a la venda a la web del teatre. El pack de 8 surt a 152 euros i les entrades per veure un únic espectacle, a 27 euros.

Goorgo, Nil Ojeda i Werlyb, tres joves amics autors de Club 113 convidaran un entrevistat a l’escenari. Serà el debut en un gran teatre d’aquest pòdcast sorgit a Madrid a partir de les experiències surrealistes de tres companys en un pis compartit que s’emet en exclusiva a Spotify i a YouTube. Compten amb 246.000 subscriptores al seu canal i 52 milions de visualitzacions.

Nude Project també pujarà a escena. Aquest pòdcast es fixa cada setmana en alguna persona valenta i innovadora en el seu sector. «Tu, ets l’únic que pot impedir que aconsegueixis els teus somnis» és el lema d’Alex Benlloch i Bruno Casanovas, dos joves que van començar fent dessuadores i avui venen els seus productes a més de 200 països. A més el seu programa té 255.000 subscriptors a Youtube i més de 107 milions de visualitzacions. Està considerat el pòdcast més influent entre els joves de 17 i 27 anys.

Al Victòria també hi serà present l’equip d’Entiende tu mente, famós pòdcast de psicologia que s’emet per Spotify centrat en la manera en què funciona el nostre pensament. El públic podrà conversar amb els seus protagonistes, Lluís Muiño i Molo Cebrián.

Rialles i més

Notícies relacionades

Molt diferent és ‘El sentido de la birra’, un pòdcast amb música i humor, que comptarà amb Ricardo Moya i un convidat per determinar. També hi haurà humor amb La Sotana gravació en directe del pòdcast exclusiu d’Ivoox en què els periodistes Andreu Juanola, Manel Vidal Boix, Joel Díaz i Magi Modgi barrejaran futbol i rialles. El pòdcast independent més escoltat en català no podia faltar en aquest primer festival i comptarà amb una entrevista a un convidat especial. Però no serà l’únic en català. N’hi haurà dos més al gran escenari del Victòria: El nou paradigma de Judit Martín i Natza Farré, expertes a fer punta a temes molt diferents, i El Búnquer, proposta tan hilarant com divulgativa de Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell.

Al Village, un espai més íntim al mateix teatre, es podrà veure en viu La trinae, pòdcast emergent, centenial i LGTBIQ+, també en català, que realitzen tres joves menors de 20 anys: Llum (Eufòria 2022), Cèlia i la Mercè. Una proposta de joves i per a joves on «ens caguem en tot», afirmen. I al mateix espai després d’elles arribarà El centinela del misterio (23.00 hores) amb Carlos Bustos i un expert parlant de temes relacionats amb la criminologia, la història i la parapsicologia.