Als 93 anys

Mor John Romita, el mític dibuixant de ‘Spiderman’

Mor John Romita, el mític dibuixant de ‘Spiderman’
1
Es llegeix en minuts
Quim Casas

John Romita, un dels més destacats dibuixants de ‘Spiderman’ i altres grans còmics, ha mort als Estats Units als 93 anys. La trista notícia ha sigut feta pública a les xarxes socials pel seu fill i també prestigiós dibuixant, John Romita Jr. «Ho dic amb gran pena, el meu pare va morir en pau mentre dormia. És una llegenda en el món de l’art i seria un honor per a mi seguir els seus passos», va escriure Romita Jr.

«Sisplau, mantinguin els seus pensaments i condolences aquí per respecte a la meva família. Era l’home més gran que he conegut», va afegir el també dibuixant, que va seguir les passes del seu pare en les aventures de Peter Parker.

Notícies relacionades

La carrera de John Romita sènior està directament relacionada amb l’època més brillant de Marvel. Després de l’arrencada de ‘Spiderman’ amb Stan Lee en els guions i Steve Ditko en les il·lustracions, Romita va entrar en les històries de Peter Parker.

Els experts afirmen que va ser durant aquella etapa que es va forjar el disseny més clàssic del personatge i que va arribar a inspirar el director de cine Sam Raimi, autor de la trilogia de films sobre l’home aranya.

Temes:

Còmic Spiderman