Febre

Una desena de joves ja fan cua per al concert de Harry Styles a Barcelona del 12 de juliol

Una desena de joves ja fan cua per al concert de Harry Styles a Barcelona del 12 de juliol

EPC / JORDI CORTINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una desena de noies estan fent cua a les portes de l’Estadi Olímpic Lluís Companys per al concert de Harry Styles, el 12 de juliol. És a dir, cinc setmanes abans de l’actuació a Barcelona de l’exmembre de One Direction. Les joves han rebutjat respondre a preguntes d’aquest diari i d’altres mitjans que s’han acostat al recinte després que aquest matí RAC-1 revelés l’acampada, tot i que elles asseguren que fins a dues setmanes abans no trauran el material per fer-ho. De moment, pensen resistir amb cadires, mantes, estoretes i, és clar, menjar fins al concert de l’autor d’‘As it was’.

Notícies relacionades

Així, les noies pretenen fer una cua que duri cinc setmanes i han penjat a la paret de l’estadi unes normes –evidentment alienes a l’organització de l’esdeveniment– sobre com volen que en sigui la gestió. Per exemple, diuen que hi haurà tres torns al dia en què es passarà llista i que hi haurà d’haver un integrant de cada grup sempre.

Durant el matí d’aquest dimarts turistes curiosos observaven el grup de fans de Harry Styles. Però també operaris que treballaven en el muntatge de l’imminent concert de Beyoncé a l’Estadi Olímpic, aquest dijous 8 de juny. Es dona la circumstància que el grup de noies està en una zona que forma part del perímetre de seguretat d’aquest tipus d’esdeveniments, una cosa de la qual han manifestat ser conscients. Així, la seva posició allà perilla pel concert de Beyoncé, actuació que començarà en 48 hores i per a la qual no hi ha cap cua fins ara. Demà ja quedaran tan sols 35 dies per al de Harry Styles.