Music Sessions #55

Bizarrap i Peso Pluma rendeixen homenatge a la música mexicana en la seva nova sessió

Bizarrap anuncia la seva sessió #55 junt amb Peso Pluma

Així és Bizarrap, el productor pop que ha fet de les seves sessions a l’habitació una llegenda

Bizarrap i Peso Pluma rendeixen homenatge a la música mexicana en la seva nova sessió

Bizarrap

1
Es llegeix en minuts
Guillem Ortu
Guillem Ortu

Redactor

ver +

El productor argentí Bizarrapha estrenat nova sessió la matinada d’aquest dijous, aquesta vegada acompanyat de l’artista mexicà Peso Pluma. En aquesta ocasió, tots dos han volgut rendir homenatge a la música tradicional del país del convidat: el corrido mexicà. Així doncs, les guitarres han sigut les protagonistes en una instrumentalatípica i molt allunyada dels sons tendenciosos que imperaven en les últimes ‘sessions’. Per la seva banda, el cantant nascut a la ciutat de Zapopan s’ha mantingut fidel a l’estil exhibit en els treballs que l’han catapultat a l’èxit en qüestió de mesos.

Ja consolidat com un dels formats per excel·lència dins de la indústria musical, el nombre de visualitzacions del vídeo publicat pel ‘beatmaker’ de Ramos Mejía ascendeix fins als 12 milions menys d’un dia.

Ascens meteòric

Peso Pluma, nom artístic del jove mexicà de 23 anys Hassan Emilio Kabande, ha passat de ser un complet desconegut a ser conegut internacionalment en a penes uns mesos. En un efecte semblant al que va viure el canari Quevedoen el seu moment, ‘la Doble P’ ha viralitzat pràcticament tot el que ha llançat des que el seu primer àlbum ‘¿Ah y qué’ veiés la llum en plena pandèmia (abril del 2020).

Notícies relacionades

Des d’aleshores, tot el que toca aquest artista de ‘corridos tumbados’ es converteix en or. En el seu catàleg destaca, sobretot, ‘Ella balla sola’ amb Eslabon Armado, un tema que ha suposat un abans i un després en la seva carrera i que va assolir la quarta posició a la llista ‘Billboard Hot 100’, i és aquesta la més alta mai aconseguida per un artista mexicà fins ara.

Eladio Carrión, Becky G o Yng Lvcas són només alguns dels artistes que han decidit col·laborar des de ja amb Peso Pluma; una llista a què ara s’afegeix un Bizarrap establert com a figura de referència en el panorama llatinoamericà.

Temes:

Tendències