Cine

Cinesa abandona La Maquinista però les sales seguiran amb un altre operador

Cinesa abandona La Maquinista però les sales seguiran amb un altre operador
1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

Les sales de cine de La Maquinista deixen de ser marca Cinesa. La companyia ha comunicat aquest dimecres als seus clients que deixarà d’operar l’espai a partir del 12 de juny. Això no significa, no obstant, que el centre comercial es quedi sense cines: fonts de la companyia propietària de l’espai han aclarit a EL PERIÓDICO que aquestes sales continuaran funcionant, però sota la responsabilitat i gestió d’un altre operador. El nom de l’empresa encara no és públic, però es tracta d’una altra gran figura del sector, ja que la intenció del centre comercial és transformar l’espai i fer una aposta molt més forta pel seu cine. 

A la pràctica, això significa que aquestes sales estaran tancades una temporada: en el comunicat per a clients de Cinesa, aquesta empresa especifica que aquest cine deixarà de ser operat per ells el 12 de juny, és a dir, d’aquí a dues setmanes. I pel que ha pogut saber EL PERIÓDICO, La Maquinista encara està tancant l’acord amb la companyia que agafa el relleu. A més, que no es descarta que s’hagin de fer obres una vegada quedi tot lligat. 

Notícies relacionades

 «Volem agrair la teva confiança durant tots aquests anys i recordar-te que pots continuar disfrutant de les millors estrenes, així com dels avantatges de ser membre myCinesa en tots els cines Cinesa de Barcelona i la resta d’Espanya», s’acomiada la companyia en la nota enviada als clients. 

A més de La Maquinista, Cinesa gestiona set grans complexos de sales de cine a Catalunya situades al centre comercial Barnasud, a Gavà; al Diagonal Mar, a l’avinguda Diagonal i al Som Multiespai (antic Heron City), a Barcelona; a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat; al Parc Vallès de Terrassa, i al Mataró Parc.