Homenatge a una llegenda

Coldplay dedica el seu primer concert a Barcelona a «the beautiful Tina Turner»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coldplay iniciava aquest dimecres el primer dels seus quatre concerts en Barcelona poc després que es conegués la mort de Tina Turner. La notícia de la mort de la ‘reina del rock’ als 83 anys s’ha sabut una hora abans que el grup britànic pugés a l’escenari de l’Estadi Olímpic. Una trista informació que, igual com ha arribat a les més de 50.000 persones assistents al concert, també ha conegut la banda liderada per Chris Martin.

Notícies relacionades

Coldplay ha començat la seva primera actuació a Barcelona amb uns 15 minuts de retard respecte a l’hora prevista (21.30 hores) i després dels xous dels artistes convidats: Hinds i Chvrches. Després de la primera arrencada de l’espectacle, quan el concert ja feia uns 20 minuts que havia començat, Chris Martin, enmig del tema ‘The scientist’, abans d’acabar-lo, ha volgut dedicar el xou a «the beautiful» Tina Turner» [la bonica Tina Turner].

El líder de Coldplay ho ha pronunciat abans de saludar el públic –amb un «bona nit, buenas noches»– i d’anunciar que el d’aquest dimecres seria «el millor xou de les nostres vides».