Liverpool

¿Com votar a la final d’Eurovisió d’aquesta nit?

Blanca Paloma, actuarà en el vuitè lloc amb la seva cançó ‘Eaea’ en el certamen europeu, just abans de Loreen

¿Com votar a la final d’Eurovisió d’aquesta nit?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Blanca Paloma competeix aquesta nit en una final d’Eurovisió «més oberta del previst» en la qual espera alçar el vol fins a la tercera victòria d’Espanya en el certamen.

A Espanya, es pot votar el favorit per SMS pel número que apareixerà en directe o a través de l’aplicació oficial d’Eurovisió.  Blanca Paloma, actuarà en el vuitè lloc amb la seva cançó ‘Eaea’ a la Gran Final del certamen europeu que tindrà lloc aquest dissabte, 13 de maig, a l’escenari de l’M&S Bank Arena de Liverpool, al voltant de les 21.45 hores.

Notícies relacionades

 Les austríaques Teya & Salena seran les encarregades d’obrir la gala i Mae Muller, del Regne Unit, tancarà la 67a edició del Festival. Blanca Paloma actuarà just després d’Andrew Lambrou de Xipre i abans de Loreen, que representa Suècia amb el seu tema ‘Tattoo’.

 Dissabte passat, Blanca Paloma va triar per atzar actuar en la primera meitat de la gran final i aquesta passada matinada, després de conèixer els classificats de la segona semifinal, la BBC i els productors de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) han assignat un lloc a cada país, que es detalla en el compte oficial d’Eurovisió a Twitter que ha publicat l’ordre d’actuació de la final d’Eurovisió 2023.

Temes:

Blanca Paloma