Liverpool

¿A quina hora actua Blanca Paloma a Eurovisió 2023?

Molt ben situada en les apostes, el gran hàndicap de la il·licitana és que actuarà en vuitè lloc, just abans de Loreen, la favorita

¿A quina hora actua Blanca Paloma a Eurovisió 2023?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eurovisió torna aquest dissabte a Liverpool amb esperances d’un altre bon resultat per a Espanya –després de l’èxit de Chanel Terrero en l’edició passada– i una possible fita històrica si finalment la sueca Loreen es declara guanyadora.

Cinquena o sisena en les apostes, el gran hàndicap de la il·licitana és que actuarà en vuitè lloc, a les 21.45 hores. Serà l’actuació per davant de Loreen, i en una primera meitat plena d’algunes de les propostes més celebrades, com la francesa La Zarra amb el tema disco ‘Évidemment’ (sisena) o l’italià Marco Mengoni amb la balada ‘Due vite’ (onzè).

Notícies relacionades

En cas que es compleixin els vaticinis consolidats des que la seva candidatura fos triada fa dos mesos, la guanyadora del festival del 2012 amb l’emblemàtic ‘Euphoria’ es podria convertir en la primera dona amb dues victòries i el seu país empataria amb Irlanda com la gran potència del festival amb set triomfs en total.

El seu ‘Tattoo’, un catàrtic tema que sonarà en novè lloc i en el qual ella haurà de mantenir-se ferma davant el seu més immediat perseguidor, el finlandès Käärijä, que actuarà poc després (lloc 13) amb un ‘Cha Cha Cha’ molt boig i divertit, com una barreja entre Rammstein i el món de l’anime japonès.

Temes:

Blanca Paloma