Estrena

Nova cançó de Shakira: revelats els noms ocults rere la lletra d’‘Acróstico’

  • ‘Acróstico’: la nova cançó de Shakira que oblida Piqué per parlar d’altres éssers estimats

  • Clara Chía es fa fotos a la casa de Shakira i Piqué

  • Tom Cruise i Shakira apareixen junts en el Gran Premi de Fórmula 1 de Miami

Nova cançó de Shakira: revelats els noms ocults rere la lletra d’‘Acróstico’

Shakira (@shakira)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira ha tret el seu nou senzill ‘Acróstico’, un tema que està inspirat en l’amor que sent pels seus fills, Milan i Sasha, i en el qual expressa la seva faceta de mare, a més d’obrir una nova etapa per a ella.

En la lletra ha plasmat un missatge que transmet que, malgrat la separació, sempre tindrà amor per als dos nens, que potser han sigut els que més han patit amb el distanciament entre la cantant i l’exfutbolistaGerard Piqué.

Tornada als seus orígens

Aquest cop, la colombiana ha sorprès amb una tornada a les seves arrels, com tant li demanaven els seus seguidors en xarxes socials, amb una balada en la qual ha desglossat el nom dels seus fills per compondre la lletra.

‘Acróstico’ és un tema musical que significa una nova etapa en la vida de la barranquillera. Després d’anar-se’n definitivament de Barcelona per ressituar-se a Miami, la intèrpret ha començat una altra fase lluny de la seva exparella.

Missatge ocult

Missatge ocultI és que, amb aquesta nova entrega de la cantant, són diverses les teories que giren entorn de la lletra del tema, ja que, tot i que inicialment es va pensar que aquesta seria una nova arma de foc contra Gerard Piqué, el vídeo ensenya una faceta que potser pocs coneixien de Shakira: la cura i protecció envers els seus fills.

Notícies relacionades

El que més crida l’atenció sobre la lletra d’‘Acróstico’ és que la primera estrofa es va compondre des del nom de Milan, fill gran de la cantant, i la segona, amb les inicials del nom de Sasha, el seu fill petit.

Sens dubte, la lletra de la cançó, més que llançar dards a la seva exparella, ha commogut el cor dels seus seguidors pel clar missatge de perdó i amor que Shakira vol inculcar als seus fills.

Temes:

Shakira