Entrades a 3,50 euros

La Festa del Cine se celebrarà del 15 al 18 de maig

La venda anticipada de les entrades estarà disponible a partir del 10 de maig i només cal registrar-se a la pàgina oficial de l’esdeveniment, menys per als més grans de 60 anys i els menors de 14

La Festa del Cine se celebrarà del 15 al 18 de maig
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Festa del Cine celebrarà la seva 20a edició del 15 al 18 de maig, amb entrades a un preu reduït de 3,50 euros, ha anunciat aquest dijous la federació de cines d’Espanya, FECE, promotora de la iniciativa amb els distribuïdors de Fedicine.

La venda anticipada estarà disponible a partir del 10 de maig –tant a través d’internet com a la taquilla– i per participar-hi, com és habitual, cal registrar-se prèviament a la web de la Festa del Cine, menys per als més grans de 60 anys i els menors de 14.

Aquest esdeveniment per fomentar l’assistència a les sales de cine com un hàbit social i cultural es va celebrar per primera vegada el juny del 2009 i a partir del 2011 va adquirir caràcter semestral, només interromput per la pandèmia.

Notícies relacionades

L’última edició, l’octubre passat, va registrar 1,3 milions d’espectadors en quatre dies, un 82,2% més que la de fa un any, la primera postpandèmica, que va comptar amb 704.927 assistents en tres dies.

En aquesta ocasió, la Festa del Cine coincidirà amb estrenes com ‘Guardianes de la Galàxia: volumen 3’; ‘The lost king’, de Stephen Frears; el ‘western’ ‘El cazador de recompensas’, amb Christoph Waltz i Willem Dafoe; i pel·lícules espanyoles com ‘Fatum’, ‘Asedio’, la comèdia ‘¡Vaya vacaciones!’ i ‘20.000 especies de abejas’.