Tornada esperada

Keanu Reeves torna a ser John Wick en la nova entrega de la saga

‘John Wick 4’ s’estrenarà el 24 de març als cines

  • El curiós cas de l’assassí a sou John Wick

Keanu Reeves torna a ser John Wick en la nova entrega de la saga
1
Es llegeix en minuts

Keanu Reeves torna a interpretar John Wick en la quarta entrega de la franquícia ‘John Wick 4’ que s’estrenarà el 24 de març als cines. La filmació d’aquest capítol, dirigit pel Txad Stahelski, es va retardar per la pandèmia i 3 anys més tard de l’última pel·lícula ‘John Wick 3. Parabellum’, que va ser un èxit en taquilla (321 milions de dòlars recaptats arreu del món), els fans podran disfrutar de la tornada d’aquesta saga d’acció.

Sinopsi: ‘John Wick 4’

Sinopsi: ‘John Wick 4’Després de mesos d’espera es va presentar el tràiler de la nova pel·lícula (serà la més llarga de les 3 anteriors amb una durada de 169 minuts) durant el Comic Con de San Diego. En l’avenç de la pròxima entrega apareix Keanu Reeves de tornada en acció, preparat per enfrontar-se a l’Alta Taula i als nous rivals que volen acabar amb la seva vida.

També s’han rebel·lat noves imatges del projecte a través de l’Instagram de la productora Lionsgate i del protagonista Reeves. En aquestes primeres fotografies apareix Wick al voltant d’unes espelmes i amb el seu particular estil: cabell sobre les espatlles, vestit negre i barba afilada. També es va mostrar la portada del guió realitzat per Shay Hatten i Michael Finch.

Repartiment del nou capítol

Notícies relacionades

Repartiment del nou capítolAl costat de Revees el repartiment de ‘John Wick 4’ comptarà amb Laurence Fishburne, que torna com el Rei de Bowery, Lance Reddick com a Charon i Ian McShane com a Winston. Donnie Ye interpretarà Caine, i Bill Skarsgård donarà vida a un personatge anomenat Marquis.

També participaran Scott Adkins (‘Els Mercenaris 2’), Hiroyuki Sanada (‘Bullet Train’), Marko Zaror (Machete Kills) i la britànica Natalia Tena (saga ‘Harry Potter’).