Música

Duel de titanes als Oscars 2023: Lady Gaga i Rihanna, cara a cara

Les dues cantants competeixen pel premi de millor cançó original junt amb Diana Warren

  • Les pel·lícules favorites dels Oscars 2023

  • ¿Quines són les pel·lícules i els actors més premiats dels Oscars?

Duel de titanes als Oscars 2023: Lady Gaga i Rihanna, cara a cara
1
Es llegeix en minuts

Les cantants Rihanna i Lady Gaga es disputaran l’Oscar a millor cançó original al Dolby Theatre de Los Angeles el 12 de març. Les dues cantants estan nominades per la banda sonora de dues pel·lícules taquilleres: ‘Top Gun: Maverick’ i ‘Black Panter: Wakanda Forever’. 

Notícies relacionades

Riri aspira a la seva primera estatueta amb el tema ‘Lift me Up’, un homenatge a l’actor Chadwick Boseman. Aquesta cançó la interpretarà durant la gala, un moment esperat després del seu xou a la ‘Superbowl’ al febrer i l’anunci del seu segon embaràs. Per la seva banda, Gaga podria aconseguir el premi per ‘Hold my Hand’. L’artista ja és veterana en la nit més important de Hollywood: el 2019 va obtenir un Oscar amb el seu tema ‘Shallow’ i el 2016 va estar nominada per ‘Till it Happens to You’, una cançó que va interpretar amb Diana Warren, amb qui aquest any també competeix per portar-se el guardó a la millor cançó original.

Warren ha estat nominada 14 vegades als Oscars i mai ha aconseguit guanyar el premi, però sí que va aconseguir l’Oscar honorífic als Governors Awards 2022. Aquest any tornarà al Dolby Theatre per la cançó ‘Applause’, de la pel·lícula ‘Tell it Like a Woman’. Completen la llista d’aspirants ‘Naatu Naatu’, de la pel·lícula ‘RRR’, firmada per Kala Bhairava, M. M. Keeravani i Rahul Sipligunj, i ‘This is a life’, del film ‘Tot a la vegada a tot arreu’, per David Byrne, Ryan Lott i Mitski.