A Londres

Surten a subhasta dues rares obres naturalistes de Lucian Freud

Es podrà licitar pels quadros del britànic que reflecteixen la fascinació de l’artista pel món natural el 28 de febrer a la casa Christie’s

  • Lucian Freud: l’últim pintor que va subjugar una reina

Surten a subhasta dues rares obres naturalistes de Lucian Freud
1
Es llegeix en minuts
EFE

Dues obres rares del britànic Lucian Freud que reflecteixen la fascinació de l’artista pel món natural sortiran a subhasta el 28 de febrer a Londres, va anunciar aquest divendres la casa Christie’s a la seu de la reconeguda companyia de subhastes.

En una sessió dedicada a l’art dels segles XX i XXI es rematarà el treball ‘Scillonian Beachscape’, executat per Freud el 1946 i que havia estat fora de la vista del públic des de 1974.

La casa de subhastes calcula que l’obra, un dels quadros que el britànic va pintar durant una etapa formativa a Sicília (Itàlia), pot arribar a un preu d’entre 3,5 i 5,5 milions de lliures (entre 3,77 i 6,28 milions d’euros).

També sortirà a subhasta ‘Garden from the Window’ (2002), un treball que es vendrà per primera vegada per un preu d’entre 2,5 i 3,5 milions de lliures (de 2,86 a 4 milions d’euros).

Notícies relacionades

«Lucian Freud, reverenciat com un dels grans pintors del segle XX, retornava contínuament al món natural com a font d’inspiració», va explicar en un comunicat la cap del departament d’art contemporani de Christie’s, Tessa Lord.

«Aquesta fascinació vital està perfectament encapsulada en aquestes dues exquisides pintures que ofereixen una visió tant de la primera etapa de la seva vida com de l’última», va afegir l’experta.