Llançament

Quevedo publicarà el 20 de gener el seu primer disc, titulat ‘Donde quiero estar’

  • El raper canari, fenomen del 2022 musical, comptarà en el seu àlbum amb les col·laboracions d’Omar Montes, JC Reyes i Cruz Cafuné, entre altres de ja conegudes

  • El boig 2022 de Quevedo: el triomf d’un «tio normal»

Quevedo publicarà el 20 de gener el seu primer disc, titulat ‘Donde quiero estar’

Efe

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quevedo publicarà el seu primer disc el 20 de gener, i es titularà ‘Donde quiero estar’. El raper canari, fenomen del 2022 musical, llançarà així la setmana vinent el seu esperat àlbum, que comptarà amb un total de 16 temes, 12 d’inèdits. «Crec que hi ha un gran treball rere aquest àlbum. Hem mirat de buscar una qualitat tant musical com audiovisual, que espero que sigui transcendent i deixi empremta en el panorama. Estic molt content amb el disc i espero que la gent el disfruti tant com jo en el procés de ‘construcció’», explicava fa unes setmanes a EL PERIÓDICO sobre el treball.

Notícies relacionades

El disc comptarà amb col·laboracions ja conegudes, com la de Mike Towers en el ‘single’ ‘Playa del inglés’, i d’altres com les d’Omar Montes, JC Reyes i la del referent canari Cruz Cafuné en forma de «‘speech’». Ho ha anunciat ell mateix a Instagram aquest dimecres. «Després de treure quatre ‘singles’ molt potents, és el moment perfecte per presentar tot l’àlbum i poder escoltar-lo i entendre’l com un viatge sobre com ha viscut i sentit Quevedo l’últim any», comenta la seva agència, Taste The Floor.

Quevedo, de 21 anys, culmina (i comença) d’aquesta manera un any de vertigen. Un vertigen que es traduirà en una gira ja anunciada (al Sant Jordi Club el 12 de maig). «El que miro de mostrar amb aquest disc és la manera amb què busco i trobo on vull ser, tant des del sentit geogràfic com des del sentit de la meva carrera. És complicat saber on ser quan tot va tan ràpid i no tens temps de parar i plantejar-t’ho. És complicat saber si on soc és on vull ser, o si és on volia ser, fins i tot estant aconseguint somnis, objectius i metes; de vegades no tinc temps de disfrutar-ho i posar-me’n d’altres. Gairebé no tinc temps de continuar somiant», ha escrit Quevedo en el seu compte d’Instagram. «Crec que hem aconseguit explicar l’illa a través del Pedro i el Pedro a través de l’illa, i aquest era l’objectiu», afegeix a la mateixa publicació.