Negocis

Neix Obilum Art, plataforma espanyola d’art digital que comercialitza NFTs

Neix Obilum Art, plataforma espanyola d’art digital que comercialitza NFTs
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’empresa de tecnologia ‘blockchain’ ioBuilders ha anunciat el llançament d’Obilum Art, primera plataforma espanyola d’art digital (Artech) comissariat, que neix amb l’objectiu d’amplificar l’abast dels artistes a través de la comercialització d’NFTs (Tokens No Fungibles) sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Aquest nou canal d’art digital, pioner a Espanya, s’associa amb artistes, galeries i institucions per oferir art digital contrastat i verificat per experts.

Segons les seves previsions, Obilum Art pretén vendre NFTs d’artistes contrastats per un valor de 5 milions d’euros en els pròxims tres anys i arribar a una facturació aproximada d’1,25 milions d’euros. A més, contempla destinar una inversió de 750.000 euros a desenvolupaments tecnològics el 2023, combinant experts en art, tecnologia, finances i dret.

Notícies relacionades

La plataforma té el suport de l’empresa de tecnologia ‘blockchain’, ioBuilders, companyia global especialitzada en el desenvolupament de solucions basades en tecnologia ‘blockchain’ per a institucions financeres i corporacions. Està especialitzada en solucions de tokenització d’actius digitals com ara bons, fons, accions, préstecs sindicats i NFTs.

«El nostre objectiu és proporcionar els recursos necessaris perquè artistes i col·leccionistes puguin abordar l’art digital i les infinites possibilitats que enclou, de manera segura, transparent i intuïtiva per a tots els públics. I a més, donar resposta als artistes i marques amb consciència ecològica que desitgin submergir-se al món dels NFTs, però sense deixar una empremta negativa sobre el nostre planeta», ha explicat Carmen Ballesta, fundadora d’Obilum Art.

Temes:

NFT Art