En un hospital madrileny

Concha Velasco, ingressada després d’empitjorar la seva salut

Manuel, fill de l’actriu, confirma l’empitjorament de l’artista

Concha Velasco, ingressada després d’empitjorar la seva salut

KIKE RINCÓN / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Preocupació entorn de la salut deConcha Velasco, que com ha avançat el diari ‘20 minutos’ i ha confirmat el seu fill Manuel en un comunicat que ha enviat al portal ‘Vanitatis’, es troba ingressada en un hospital madrileny després d’empitjorar el seu estat en les últimes hores.

Va ser el 29 de novembre, coincidint amb el seu 83è aniversari i després de setmanes de rumors sobre un nou daltabaix en la seva salut, quan José Sacristán acudia a visitar-la a la residència on viu des de principis del 2022 i confessava a la premsa com es trobava l’actriu: «Està fluixeta, està delicada, però està bé, està bé. No està fina, però és Concha Velasco fins que hagi de ser».

L’esperança del seu fill Manuel

Notícies relacionades

Unes declaracions que deixaven entreveure que la inoblidable ‘noia ie-ie’ està travessant per un moment molt complicat que, desafortunadament, ara es confirma. Tanmateix, el seu fill Manuel ha intentat tranquil·litzar els seus seguidors declarant que tota la família està recolzant-la en aquest nou ingrés i confien que li donin l’alta «aviat», «una vegada que els metges ho estimin oportú».

«Està malalta des de finals d’estiu del 2021. Durant els últims temps se li ha debilitat la salut de manera ràpida i progressiva a causa de la seva malaltia. Des d’aleshores es van accelerar els esdeveniments, i tots els trasllats, tractaments i ingressos que s’han produït des de llavors han respost sempre a prioritaris criteris mèdics, amb la seva aprovació i desig, com no pot ser d’altra manera» ha explicat, i ha apuntat que aquesta nova hospitalització és «un altre ingrés que respon a aquestes directrius mèdiques».