‘Contra todo pronóstico’

Joaquín Sabina actuarà el 27 de setembre del 2023 a Barcelona

Les entrades estaran a la venda dijous 10 de novembre a les 12.00 hores a través de contratodopronostico.com i jsabina.com

Joaquín Sabina actuarà el 27 de setembre del 2023 a Barcelona

DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El músic Joaquín Sabina ha anunciat les dates per a la seva pròxima gira ‘Contra todo pronóstico’ del 2023 amb la qual recorrerà Llatinoamèrica, Espanya i Amèrica Central i que a Espanya començarà el pròxim 20 d’abril a Las Palmas de Gran Canaria (Gran Canaria Arena) i farà parada al Palau Sant Jordi de Barcelona el 27 de setembre.

‘Contra todo pronóstico’ comença al febrer a Costa Rica i durant el març oferirà concerts a Colòmbia, el Perú, Xile i l’Argentina. El colofó de la primera tanda de la gira llatinoamericana serà a l’Uruguai l’1 d’abril.

El 20 d’abril, el d’Úbeda inaugurarà la gira a Espanya amb el seu primer concert a Las Palmas de Gran Canaria. La gira recorrerà diverses ciutats espanyoles entre els mesos d’abril i octubre, en què oferirà un total de 13 concerts. A més de Las Palmas, serà a Santa Cruz de Tenerife (22 d’abril), Màlaga (5 de maig) i Alacant (10 de maig).

Posteriorment, dues dates a Madrid (23 i 25 de maig), la Corunya (2 de juny), Palma de Mallorca (10 de juny), València (13 de juny), Bilbao (23 de juny), Múrcia (1 de juliol), Sevilla (1 de setembre), Granada (8 de setembre), Pamplona (15 de setembre), Barcelona (27 de setembre) i Saragossa (6 d’octubre).

Notícies relacionades

Una vegada finalitzats els seus concerts per Espanya, tornarà a travessar la bassa gran per pujar als escenaris a Mèxic i els Estats Units.

Les entrades estaran a la venda dijous vinent 10 de novembre a les 12.00 hores a través de contratodopronostico.com i jsabina.com.