Quatre cançons inèdites

Rigoberta Bandini vol més i llança el seu primer disc, ‘La emperatriz’

Després d’aconseguir èxits a base de senzills des del 2020, l’artista publica un àlbum «fidel» i amb «emotivitat femenina»

1
Es llegeix en minuts
ACN

Rigoberta Bandini copa les llista d’èxits musicals des del 2020 a base de senzills: ‘Too Many Drugs’, ‘In Spain we call it Soledad’ i ‘Perra’ van ser els primers abans de la gran eclosió amb ‘Ay Mamá’, tema amb què es va postular per anar a Eurovisió 2022. Ara reivindica els drets de les dones amb Amaia en ‘Así bailaba’. Però la cantant barcelonina continua amb gana i vol més. Per això aquest divendres ha llançat el seu primer disc, ‘La emperatriz’.

El treball compta amb vuit singles i quatre cançons inèdites. Bandini farà una gira per Espanya per presentar el disc. De fet, queden poques entrades disponibles per al concert que realitzarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 24 de novembre. Després, com va anunciar al juliol, complirà la seva paraula i es retirarà «una llarga estona».

Àlbum «fidel» a l’artista i amb «emotivitat femenina»

Notícies relacionades

El nou àlbum és «fidel» a ella mateixa i a l’univers sonor carregat d’«emotivitat femenina». En aquests nous temes «conflueix» el pop, l’indie i l’electrònica amb «amor», «calidesa» i «tendresa», ha explicat la discogràfica.

Els nous temes permeten conèixer «més a fons» les emocions de l’artista catalana. Així, ens ha compost la romàntica ‘Tú y yo’ sobre la vida més familiar i l’autobiogràfica ‘Que vivir sea un jardín’, en la qual explica el que sent com a mare. Altres temes del nou àlbum són ‘Canciones de amor a ti’ i l’existencial ‘La emperatriz’.

Temes:

Música