En la Velá de San Miguel

Mor un cantant de rock després de patir un infart en ple concert a Sevilla

sociedad/Velá_de_San_Miguel.jpg

sociedad/Velá_de_San_Miguel.jpg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant del grup Antihéroes Rock Band, Andrés Pancho, de 50 anys, ha mort a l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla després de patir un infart a l’escenari on estava actuant, en la Velá de San Miguel, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Muelle de la Sal de Sevilla.

El servei d’emergències 112 ha rebut les primeres trucades demanant la intervenció dels serveis sanitaris passades les 23.20 hores d’aquest dissabte. Fins al Muelle de la Sal s’han desplaçat efectius de la policia local i Emergències 061. La Velá de San Miguel és un «esdeveniment privat» organitzat per l’associació veïnal, han aclarit fonts municipals.

Notícies relacionades

Després de les tasques de reanimació, el vocalista ha sigut «evacuat amb vida» al Virgen del Rocío, segons confirmen fonts del servei autonòmic 112. Hores més tard ha mort. A les xarxes s’han succeït missatges de condol, com el de l’alcalde de Mairena del Aljarafe.

Antonio Conde ha assenyalat que sent «un dolor infinit». «En aquest moment tan fosc, hi ha una mica de llum: el carinyo de tanta, tantíssima gent que t’estima, en el record de qui estaràs sempre. DEP i amb rock & roll, amic», ha escrit a les seves xarxes socials.